Kan beter

Kan beter

Wij streven ernaar om onze gasten een uitje met geluksmomentjes te bezorgen. Als u bepaalde zaken liever anders had gezien, dan willen wij dat graag van u horen! We kijken uit naar uw suggesties, opmerkingen of aanbevelingen en we nemen uw kritiek ter harte. 

Wat kunnen wij doen om een toekomstig bezoek te veraangenamen?

Maak ons deelgenoot van uw ervaring en laat ons leren van uw feedback. Deel uw verhaal met ons via het onderstaande contactformulier. We gaan vertrouwelijk met uw informatie om en zullen dit enkel en alleen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Deel uw verhaal met ons en we gaan meteen aan de slag.

Neem contact met ons op

âś“Ontvang de volgende werkdag voor 12.00 uur reactie

Hartelijk dank voor uw tijd. Wij gaan met uw tips aan de slag, nemen persoonlijk contact met u op en hopen u gauw weer terug te zien bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172