Question mark

Ons grote geheim...

Vanaf deze winter

Op de achtergrond zijn we bezig met de ontwikkeling van een ultramoderne activiteit. Een uitstekend uitje voor groepen, gloednieuw en innovatief. Hier wil je straks bij zijn, mis het niet.

  • Heel origineel
  • Superstoer
  • Meer informatie volgt op deze pagina

Ons grote geheim...

Dit najaar gaat De Postwagen voor het zoveelste jaar op rij het aanbod activiteiten opschalen. Het huidige complex is inmiddels te klein geworden voor een nieuwe uitbreiding. Daarom verrijst er achter het gebouw een Activiteitenarena. Ons 'grote geheim' wordt onderdeel van deze hal.  

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf deze winter).

Nieuwe groepsactiviteit 

Het geheim draait rond een nieuwe groepsactiviteit voor vrienden, families en bedrijven. Een activiteit die past in de lijn van de vernieuwing die we al jaren volgen. We gaan de komende maanden stukje bij beetje meer onthullen en jullie van hints voorzien. Dit via Facebook, Instagram en LinkedIn (volg ons daar).  

Tease 

Daarnaast zal deze pagina dienen als tease. Nu is alles nog een groot vraagteken, maar stapsgewijs verandert de aankleding van de pagina. Het vraagteken gaat 'uit' en steeds meer wordt zichtbaar wat we van plan zijn, wanneer we gaan beginnen. Volg dus ook deze pagina. Tip: zet 'm bij je Favorieten en kom regelmatig terug. Wie weet ben je er dan als eerste bij.  

Het vraagteken gaat 'uit' en steeds meer wordt zichtbaar wat we van plan zijn

Andere activiteiten 

Er zijn nog meer activiteiten in voorbereiding. Die onthullen we al wel. Het gaat om (onder andere) Curling, Bowling en Glow in the Dark Midgetgolf. Deze uitjes krijgen allemaal een prominente plek in de Activiteitenarena. Verder is er de Pool en Lounge als gratis aanvulling op de gekozen activiteit(en). 

Deze uitjes krijgen allemaal een prominente plek in de Activiteitenarena

Restaurant en partycentrum 

De Postwagen is een restaurant en partycentrum in het hart van Noord-Nederland. Gevestigd op de rand van Groningen, met Friesland en Drenthe om de hoek. We bieden een uitje met geluksmomentjes. Toe aan een gezellig uitstapje? Pak de auto (A7, afrit 33/34) of neem het OV (bushalte Auwemalaan Tolbert). 

*In voorbereiding (gereed vanaf najaar 2019)
Question mark

Contact opnemen over Ons grote geheim...

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren