Oh, wat een decennium!

Regelmatig een maandtopper: mooie herinneringen • superleuke spelshow • interactie en humor

Terug naar een nostalgisch decennium, met het trainingspak, de Titanic en Spice Girls. De tijd van flippo’s, Furby en boybands. Wat een decennium! Wie weet het meest van deze periode?

Pac-Man wordt afgewisseld door Super Mario Bros. Nelson Mandela komt vrij. Het waren heftige jaren, die jaren 90. Jullie kennis over dit decennium wordt flink op de proef gesteld bij deze vermakelijke spelshow. Raad gebeurtenissen, zing mee en raad het plaatje. Dit is nog maar het begin. 

Van Bergkamp tot de Golfoorlog

Veel mensen hebben de jaren 90 bewust meegemaakt. Bepaalde gebeurtenissen zijn zorgvuldig opgeslagen in het collectieve geheugen. Of toch niet? Want wie gaf eigenlijk ook alweer die ene pass op Dennis Bergkamp tijdens het WK van 1998 tegen Argentinië? En in welk jaar brak de klassieke varkenspest uit? Wanneer begon Operation Desert Storm

Meezingen met nostalgisch entertainment

Uiteraard is deze spelshow een stuk diverser dan onderwerpen als voetbal, dieren en oorlogen. Zo gaan we terug in de tijd naar het entertainment van toen. Er zijn prachtige films gemaakt, maar het is de vraag hoeveel jullie daar nog van weten. Jullie ondergaan een vragenvuur over de karakters van je favoriete series en ook de intro's en soundtracks komen voorbij. Meezingen!

Verschillende spelrondes

Oh, wat een decennium heeft een prettige dynamiek met allerlei spelrondes. Raad het geluid van vroeger, maak een keuze uit meerdere antwoorden bij de nostalgische fotoshow en graai in de grabbelton van de tegenstander. Bij alle spellen wordt er geld verzameld. Oud geld: die fantastische guldens. Speel levend Tetris, blink uit bij de trainingsjasestafette en sleep die guldens binnen. 

Speel levend Tetris, blink uit bij de trainingsjasestafette en sleep die guldens binnen

Fanatieke finale

Na alle gekte van de vorige rondes is het tijd voor de enige echte finaleronde. Dat wordt wel even wennen, want het gaat er nu niet om of jij iets weet. Het gaat erom dat de tegenstander het niet weet. Denk je dat dit het geval is, dan druk je zelf op de knop. Weten ze het antwoord inderdaad niet? Mooi, dat betekent kassa voor jullie. Welk team gaat het slimst om met de druk en de drukknop? 

Oh, wat een decennium!

+-90 minuten | 14,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 238,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Welkom in de jaren 90

Teamstrijd met leuke spelletjes

Vrolijke spelshow vol nostalgieDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Wender

Wij hebben een schitterende dag gehad met ons team! Escaperoom was ontzettend leuk vervolgens nog even met z'n allen wezen bowlen en het eten was heerlijk! Top! Wij komen zeker nog eens terug.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum