Netwerkborrels Groningen

Netwerkborrels Groningen

Dé locatie voor netwerkborrels in Groningen is Partycentrum De Postwagen. De Postwagen biedt verschillende zalen waarin je gezellig kunt netwerken met concullega's, zakelijk sparren en weer wat nieuwe contacten kunt opdoen! Hieronder vind je meer informatie over het organiseren van netwerkborrels bij De Postwagen in Groningen.

Uitgebreide mogelijkheden voor jullie netwerkborrel

De Postwagen beschikt over zo'n dertien mooie zalen die je allemaal kunt inzetten voor netwerkborrels in Groningen. Of je nu enkele tientallen mensen of juist een paar honderd mensen wilt uitnodigen, er is altijd een passende zaal beschikbaar. In elke zaal is een gratis wifi-verbinding en er is uitgebreide audiovisuele apparatuur aanwezig. Je vind er onder andere een:

  • geluidsinstallatie met microfoon
  • beamer met projectiescherm
  • flip-over

Op deze manier kunt je je netwerkborrels uitbreiden met bijvoorbeeld een interessante lezing of een presentatie. Heb je andere faciliteiten nodig, dan zal De Postwagen er alles aan doen om aan je wensen te voldoen.

Netwerkborrels combineren met eten en drinken

Een netwerkborrel heet natuurlijk niet voor niets netwerkbórrel! Zonder wat hapjes en drankjes kom je er niet mee weg. Gelukkig heeft De Postwagen Groningen ook daarvoor talloze mogelijkheden. Wil je standaard borrelhapjes zoals bitterballen of andere snacks? Dat is uiteraard mogelijk, maar daar houden de mogelijkheden voor netwerkborrels niet op. Ben je op zoek naar iets origineels? Waarom dan de bezoekers niet onbeperkt spareribs aanbieden? Of indoor barbecueën: als dat geen goede gesprekken oplevert! Neem een kijkje bij Eten voor alle mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

Een groot voordeel van De Postwagen als locatie voor je netwerkborrels is de ideale ligging. De Postwagen is namelijk prima en snel bereikbaar voor bezoekers vanuit heel Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast is er een grote parkeerplaats aanwezig waar zo'n 1.500 auto's terecht kunnen. Uiteraard is parkeren tijdens netwerkborrels gratis.

De Postwagen is dé ideale locatie voor alle netwerkborrels in Groningen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's