Militaire Dienstplichtspel

Groepen zijn tevreden: lachwekkende oefeningen • alles was top • superleuk om te doen

Nooit opgeven, altijd doorzetten. De Postwagen heeft eigenhandig de dienstplicht weer ingevoerd. Een supergave activiteit. Gericht op vermaak en inspanning – en misschien ook wel ergens ontspanning (vooruit). Doodse stilte. Opperste concentratie. PANG. Ben jij een natuurtalent?

Verzamel je maatjes of mietjes en maak je klaar voor de indiensttreding. Het gaat gebeuren. Gezamenlijk gaan jullie het leger in. Na het doen van een kompastocht, het oplossen van een tangram en een dagje schieten met pistolen en geweren, voel je je al snel een echte militair.

Doorzettingsvermogen, lef en teamwork staan centraal en maken van deze dag een bijzondere beleving. Proef het militaire leven tijdens ons Militaire Dienstplichtspel en kom er min of meer achter wat het betekent om militair te zijn... De Postwagen roept collega's, families en vriendengroepen op om deze uitdaging aan te gaan.

Een bijzondere beleving

Lol

Op een locatie vlakbij De Postwagen krijgen jullie een uitdagend trainingsprogramma aangeboden. Onder leiding van de 'strenge' bazen ontvangen jullie verschillende missies. Deze opdrachten behaal je enkel en alleen als je gedisciplineerd een eenheid vormt. Dus, geen gezeik: actie. Wees gerust, er is ook ruimte voor veel lol en gezelligheid tijdens de oefeningen (net even anders dan de officiële dienstplicht).

Kan iedereen meedoen?

Ja. Tenminste... Ongetrainde mensen kunnen prima meedoen, een goede conditie is niet nodig. Wat wél nodig is: de juiste motivatie, de bereidheid om de opdrachten met elkaar als een echte eenheid uit te voeren. Discipline. Dát is wat jullie tot een hecht team maakt.

Spelonderdelen

Gekleed in een legergroene overal komen de volgende onderdelen tijdens het Militaire Dienstplichtspel aan bod: de brandcardrace, pistool- en geweerschieten, mini GPS-tocht en een paar uitdagende verrassingsoefeningen... Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag met jouw gezelschap. Wie heeft het militaire talent, wie schiet er in de roos? Ontdek het bij De Postwagen.

Militaire Dienstplichtspel

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)


Spannend en vermakelijk

Voltooi verschillende missies

Proef het militaire levenDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Monique

Monique Wij zijn zaterdag bij de postwagen geweest met een groep vriendinnen voor een vrijgezellenfeest. We hebben het militair dienstplichtspel gedaan! Het was super. Zondag werden we allemaal wakker met spierpijn, zowel van de oefeningen die we moesten doen als van het lachen. Heel goed en afwisselend, een echte aanrader. Daarna de tafel barbeque, ook goed geregeld, super lekker en veel keus. Kortom voor een leuke prijs kun je hier een hele leuke dag hebben!

Buiten Gewoon leer-werkbedrijf

Gister bij jullie ons personeelsuitje gehouden! Wat was dit leuk en ieder heeft genoten. Het militaire dienstplichtspel is Superleuk om te doen en de bbq was tot in de puntjes verzorgt! Heerlijk vlees!

Acantus Veendam

Super leuke teambuilding gehad!! Escape room is zeker een aanrader om te doen. Militaire dienstplicht was lachen, vooral de heren die moesten opdrukken op deze super zonnige dag! Aansluitende BBQ super goed geregeld. Echt een aanrader!!

Braveheart Shipping BV

Wij zijn hier met ons personeelsuitje geweest we hebben het militaire spel gedaan dat was geweldig en goed voor de teambuilding. 's avonds heerlijk gegeten in het restaurant overnacht in de mobile loge en 's morgens stond er een heerlijk ontbijt. Wij hebben genoten!!! Dank ook aan Teun en Jessica :)

Neven en Nichtendag 2012

Superleuke dag gehad!!! GPS tocht en Miltitair dienstplichtspel gedaan..... en een heerlijke lunch tussen door!! Alles top geregeld, vriendelijk personeel!! Aanrader!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie