militaire dienstplicht spel

Militaire Dienstplichtspel

Groepen zijn tevreden: lachwekkende oefeningen • alles was top • superleuk om te doen

Nooit opgeven, altijd doorzetten. De Postwagen heeft eigenhandig de dienstplicht weer ingevoerd. Een supergave activiteit. Gericht op vermaak en inspanning – en misschien ook wel ergens ontspanning (vooruit). Doodse stilte. Opperste concentratie. PANG. Ben jij een natuurtalent?

 • Spannend en vermakelijk
 • Voltooi verschillende missies
 • Proef het militaire leven

Militaire Dienstplichtspel

Verzamel je maatjes of mietjes en maak je klaar voor de indiensttreding. Het gaat gebeuren. Gezamenlijk gaan jullie het leger in. Na het doen van een kompastocht, het oplossen van een tangram en een dagje schieten met pistolen en geweren, voel je je al snel een echte militair.

Doorzettingsvermogen, lef en teamwork staan centraal en maken van deze dag een bijzondere beleving. Proef het militaire leven tijdens ons Militaire Dienstplichtspel en kom er min of meer achter wat het betekent om militair te zijn... De Postwagen roept collega's, families en vriendengroepen op om deze uitdaging aan te gaan.

Een bijzondere beleving

Lol

Op een locatie vlakbij De Postwagen krijgen jullie een uitdagend trainingsprogramma aangeboden. Onder leiding van de 'strenge' bazen ontvangen jullie verschillende missies. Deze opdrachten behaal je enkel en alleen als je gedisciplineerd een eenheid vormt. Dus, geen gezeik: actie. Wees gerust, er is ook ruimte voor veel lol en gezelligheid tijdens de oefeningen (net even anders dan de officiële dienstplicht).

Kan iedereen meedoen?

Ja. Tenminste... Ongetrainde mensen kunnen prima meedoen, een goede conditie is niet nodig. Wat wél nodig is: de juiste motivatie, de bereidheid om de opdrachten met elkaar als een echte eenheid uit te voeren. Discipline. Dát is wat jullie tot een hecht team maakt.

Spelonderdelen

Gekleed in een legergroene overal komen de volgende onderdelen tijdens het Militaire Dienstplichtspel aan bod: de brandcardrace, pistool- en geweerschieten, mini GPS-tocht en een paar uitdagende verrassingsoefeningen... Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag met jouw gezelschap. Wie heeft het militaire talent, wie schiet er in de roos? Ontdek het bij De Postwagen.

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • +-120 minuten | 14,75 p.p. (vanaf 20 personen)
 • +-120 minuten | 295,- per groep (8 tot 20 personen)
Veelgestelde vragen over Militaire Dienstplichtspel

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja, beide is mogelijk. 

 • Betalen kan ter plekke op de dag dag zelf. Dit kan per pin of contant.
 • Ook is het mogelijk om achteraf per factuur het benodigde bedrag te vergoeden.
 • Je kunt dus nu reserveren en later betalen. 

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum en vink aan dat je een offerte wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste onderdelen toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (pin/contact) of achteraf (factuur).

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Ja. Vanaf 20 volwassenen geldt er een korting voor kinderen.

Kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Monique

Monique Wij zijn zaterdag bij de postwagen geweest met een groep vriendinnen voor een vrijgezellenfeest. We hebben het militair dienstplichtspel gedaan! Het was super. Zondag werden we allemaal wakker met spierpijn, zowel van de oefeningen die we moesten doen als van het lachen. Heel goed en afwisselend, een echte aanrader. Daarna de tafel barbeque, ook goed geregeld, super lekker en veel keus. Kortom voor een leuke prijs kun je hier een hele leuke dag hebben!

Buiten Gewoon leer-werkbedrijf

Gister bij jullie ons personeelsuitje gehouden! Wat was dit leuk en ieder heeft genoten. Het militaire dienstplichtspel is Superleuk om te doen en de bbq was tot in de puntjes verzorgt! Heerlijk vlees!

Acantus Veendam

Super leuke teambuilding gehad!! Escape room is zeker een aanrader om te doen. Militaire dienstplicht was lachen, vooral de heren die moesten opdrukken op deze super zonnige dag! Aansluitende BBQ super goed geregeld. Echt een aanrader!!

Braveheart Shipping BV

Wij zijn hier met ons personeelsuitje geweest we hebben het militaire spel gedaan dat was geweldig en goed voor de teambuilding. 's avonds heerlijk gegeten in het restaurant overnacht in de mobile loge en 's morgens stond er een heerlijk ontbijt. Wij hebben genoten!!! Dank ook aan Teun en Jessica :)

Neven en Nichtendag 2012

Superleuke dag gehad!!! GPS tocht en Miltitair dienstplichtspel gedaan..... en een heerlijke lunch tussen door!! Alles top geregeld, vriendelijk personeel!! Aanrader!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's