Mega Beerpong Groningen - De Postwagen

Mega Beerpong Quiz

Geselecteerd om deze redenen: grappige combinatie • laagdrempelig • goede sfeer

Bij de Mega Beerpong Quiz staan jullie in teams opgesteld achter een aantal megabekers (3-2-1). Beantwoord zo veel mogelijk vragen goed, want dat levert jullie werpbeurten op.

  • Als eerste in Nederland
  • 'Beerpong' met megabekers
  • Voor alle doelgroepen

Mega Beerpong Quiz

Deze vermakelijke groepsactiviteit combineert theoretische kennis met praktische skills. Eerst draait het om het beantwoorden van de vraag, daarna draait het om techniek: probeer de bal met een perfecte boog in een megabeker te gooien. Kies je voor een 'gooibal' (in één keer) of laat je de bal min of meer stuiteren?

De teams staan tegenover elkaar, elk achter hun eigen opstelling van de megabekers. Aan beide kanten gaat het om een gelijk aantal bekers, opgesteld in een driehoeksformatie (3-2-1). Vervolgens vuurt de quizmaster allerlei vragen op de teams af. De werpbeurt is voor het team dat (als eerste) een vraag goed beantwoordt.  

De werpbeurt is voor het team dat een vraag goed beantwoordt

Met uiterste precisie wordt de bal richting de bekers van de tegenstander gegooid. Jullie team wint een punt als de bal in één van de megabekers beland. Tegelijkertijd verliest het andere team een punt. Op deze manier kan de kloof in punten snel vergroot worden. Tenzij jullie steeds misgooien natuurlijk. En als zij dan raak gooien... dan kantelt de score!

Optie: drankenassortiment 

De Mega Beerpong Quiz is ideaal voor groepen. De activiteit creëert een losse sfeer met een gezond gevoel voor competitie. Welk team wordt kampioen? Combineer dit uitje met een drankenassortiment (onbeperkt drinken) voor extra veel plezier. 

Voor verschillende doelgroepen

Deze activiteit is geschikt als bedrijfsuitje, familiefeest en vrijgezellenfeest. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend leuk voor vrienden die met elkaar een leuke middag of avond willen beleven. Met wie zou jij Mega Beerpong willen spelen? 

Je eerste keer 

De Mega Beerpong Quiz is een populaire activiteit van partycentrum De Postwagen (centraal in Noord-Nederland). Dit is de eerste keer dat XXL Beer Pong, Giant Beer Pong of Mega Beer Pong (hoe je het ook maar noemt) in Nederland te doen is. Trommel je teamgenoten bij elkaar, want dit wordt een groot feest. 

De eerste keer dat XXL Beer Pong, Giant Beer Pong of Mega Beer Pong in Nederland te doen is
11,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
235,- per groep (8 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p. 
kinderen tot 5 jaar: gratis
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
Mega Beerpong Groningen - De Postwagen

Contact opnemen over Mega Beerpong Quiz

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren