Mega Beerpong Friesland - De Postwagen

Mega Beerpong Quiz!

Dit zeggen gasten: grappige vragen • leuke combinatie • uitdagend

Bij de Mega Beerpong Quiz staan jullie in teams opgesteld achter een aantal megabekers (3-2-1). Beantwoord zo veel mogelijk vragen goed, want dat levert jullie werpbeurten op.

  • Theoretisch en praktisch
  • Megabekers in driehoeksformatie (3-2-1)
  • Voor iedereen leuk

Mega Beerpong Quiz!

Dit leuke vrijgezellenfeest brengt kennis (theoretisch) en skills (praktisch) bij elkaar. De quizmaster stelt een vraag en het is aan jullie om het goede antwoord te geven. Lukt dat, dan begint het onderdeel waar iedereen met plezier naar uitkijkt: het gooien van de bal richting de megabekers. 

De deelnemers van het vrijgezellenfeest worden in meerdere teams gesplitst. Elk team staat achter hun eigen megabekers (3-2-1 formatie). Dan begint het vragenvuur met verschillende categorieën. De uitdaging is om als eerste de vragen goed te beantwoorden. Elk goed antwoord levert een werpbeurt op.

Elk goed antwoord levert een werpbeurt op 

Staat het vizier op scherp? Met gevoel en focus vliegt de bal richting één van de megabekers. Jullie team verzilvert een punt wanneer het raak is. Intussen verliest de tegenstander juist een punt. Zo krijgen jullie de kans om de kloof in punten snel te vergroten, maar dan moet het wel steeds raak zijn. Anders pakken zij natuurlijk de voorsprong...

Mogelijkheid: drankenassortiment 

Deze quiz is uitstekend geschikt voor groepen. Ontspanning staat bovenaan, tegelijkertijd is er de onderlinge strijd. De vermakelijke setting daagt iedereen uit om mee te doen. Tip: een combinatie met onbeperkt drinken (drankenassortiment) maakt het helemaal af. 

Voor iedereen leuk 

Welk team zou jij samenstellen? Zijn er op het vrijgezellenfeest jonge of oude(re) mensen? Het kan allemaal: Mega Beerpong is voor iedereen leuk. Beleef samen een hilarische middag of avond bij partycentrum De Postwagen in Tolbert. 

Giant Beer Pong Primeur

De Postwagen heeft met de Mega Beerpong Quiz een absolute primeur in Nederland. Niet eerder was een activiteit als XXL Beer Pong, Giant Beer Pong of Mega Beer Pong (het komt op hetzelfde neer) in ons land, zeker niet in deze vorm. Deel dit met je vrienden, familieleden of collega's, succes gegarandeerd. 

Een primeur in Nederland (...) succes gegarandeerd 
11,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
235,- per groep (8 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p. 
kinderen tot 5 jaar: gratis
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
Mega Beerpong Friesland - De Postwagen

Contact opnemen over Mega Beerpong Quiz!

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren