Medewerker Reserveringen

Medewerker Reserveringen

Bezorg jij onze gasten een uitje met geluksmomentjes? Als medewerker Reserveringen is dát jouw missie. Je wordt enthousiast van het contact met gasten. Je blinkt uit in sociale en communicatieve competenties en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor alle reserveringen. Je kan goed overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Met plezier regel je dat alle reserveringen secuur verwerkt worden. 

  • Aanspreekpunt - Als medewerker Reserveringen behoor je tot de frontoffice: je bent voor onze gasten het gezicht en het aanspreekpunt van De Postwagen op het gebied van reserveringen. Daarbij ben je een essentieel onderdeel van de gastreis. Daar hoort ook het verzenden van facturen bij. Verder bel je streeksproefgewijs gasten terug om ons hoge kwaliteitsniveau te bewaken. 
     
  • Aan de slag - Je draagt zorg voor snelle, professionele en vriendelijke antwoorden op vragen van gasten. In sommige situaties reageer je via WhatsApp, in andere situaties mail je een bevestiging of bespreek je telefonisch de laatste details. Daarnaast zijn er ook gasten die liever langskomen om hun programma te bespreken en geef je rondleidingen door het bedrijf. In alle gevallen en bij alle kanalen ben je vriendelijk en duidelijk. 
     
  • Adviesrol - Reserveringen verwerk je vlot en vloeiend in ons systeem, je let hierbij altijd op zorgvuldigheid. Logisch nadenken én meedenken is voor jou vanzelfsprekend. Als een gast het even niet weet, reik jij concrete en passende opties aan. Hierbij heb je een adviserende rol, je dringt niets op. 

Ervaring in de horeca is een pré. Een hbo werk- en denkniveau wordt gewaardeerd.

Deze vacature is verlopen.

Binnen een straal van 25 kilometer om Tolbert. Vergoeding conform de Horeca CAO. Herken je je in dit profiel en kijk je er naar uit om onderdeel te worden van ons team? Stuur dan je motivatie met cv naar info@postwagen.nl.

 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172