Limousine Huren vrijgezellenfeest Groningen

Limousine Huren Vrijgezellenfeest

Gasten waarderen dit: speciaal vervoer • verrassing voor de verloofde • het VIP-gevoel

Lekker met de limo 'on tour' om iedereen op te halen, vervolgens genieten van hapjes en drankjes of een heerlijk diner. Het Limousine Huren vrijgezellenfeest is uitstekend te combineren met andere activiteiten.

  • Luxueus dagje uit
  • Verras de verloofde
  • Voel je een VIP

Limousine Huren Vrijgezellenfeest

Het Limousine Huren vrijgezellenfeest is voor de vrienden en vriendinnen die echt even lekker willen uitpakken: lekker in de limo! Trek jullie mooiste kleding aan en ga voor een luxueus dagje uit. Een chauffeur haalt de deelnemers één voor één op bij hun huizen. Daarna rijden jullie richting restaurant De Postwagen. 

Het ophalen van de toekomstige bruid of bruidegom 

Misschien wel het leukste gedeelte is het ophalen van de toekomstige bruid of bruidegom. Jullie kunnen hierbij heel strategisch een scenario kiezen, naast jullie eigen ideeën die natuurlijk ook bespreekbaar zijn. 

  • Bij scenario 1 wordt het onwetende feestvarken als eerste opgehaald. Alleen in een limousine, spannend! Dan volgt keer op keer een verrassing, als er steeds meer genodigden instappen onderweg. Een bijzondere beleving.
  • Bij scenario 2 draaien we het om: de verloofde wordt nu niet als eerste, maar als laatste opgehaald. De chauffeur doet de deur open voor de verloofde en jullie zitten allemaal al klaar om hem of haar grandioos te verrassen.

Tour door het dorp of de stad 

Als aanvullende optie is het een mogelijkheid om een rit te maken door het dorp of de stad van de toekomstige bruid of bruidegom. Voel je allemaal een VIP op het grondgebied van de verloofde. Voorbijgangers zullen zeker opkijken naar de limo. Welke ster zou erin zitten? De ster van het vrijgezellenfeest natuurlijk. Een goed begin van de dag!

huur limousine
per groep 150,- (maximaal 8 personen) 

+uurtarief 
35,- per uur

     Dit vrijgezellenfeest is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Idee 1: High Beer 

Na de rit in de limo arriveren jullie bij De Postwagen voor een High Beer: een middag met allerlei biertjes en superveel lekkere hapjes op feestelijke etagères. Dat vult wel hoor. In plaats van bier kan er op verzoek ook wijn worden geschonken. De High Beer is sfeervol, stijlvol en harstikke gezellig. Ideaal als invulling van het vrijgezellenfeest.

Idee 2: Samen uit eten 's avonds

Het huren van de limousine hoeft niet per se een middaguitje te zijn. Jullie mogen net zo goed op een ander moment van de dag komen. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld uit eten 's avonds. Reken maar dat er behoorlijk wat smakelijke opties zijn, zoals de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill bijvoorbeeld. Of bekijk de menukaart.

Beide ideeën zijn uitstekend te combineren met de leuke activiteiten in ons partycentrum en de uitjes in de omgeving.

Limousine Huren vrijgezellenfeest Groningen

Contact opnemen over Lekker met de limo Vrijgezellenfeest

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren