Kosten trouwfeest

Kosten trouwfeest

Jullie bruiloft is een feest dat jullie niet snel zullen vergeten. Daarom is het belangrijk dat deze dag goed geregeld is en dat jullie niet worden verrast door de kosten en andere zaken. Daarom biedt Partycentrum de Postwagen de beste bruiloftsarrangementen, leuke extra’s en de mooiste trouwzalen.

Kosten trouwfeest

Natuurlijk willen jullie dat het trouwfeest goed verzorgd wordt, maar jullie moeten ook denken aan de kosten. Jullie kunnen bij Partycentrum de Postwagen kiezen uit diverse zalen voor verschillende prijzen. Ook bieden wij jullie verschillende arrangementen. Het goedkoopste arrangement 3 kost 23,30 per persoon. Bij Partycentrum de Postwagen is van alles mogelijk. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld zorgen voor leuke extra's zoals een unieke binnenkomst, een thema toevoegen aan de bruiloft of de gasten op een leuke manier ontvangen met bijvoorbeeld een cocktail. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Extra’s

Het is natuurlijk geweldig om tijdens het trouwfeest muziek te horen van jullie favoriete artiesten. Dit kan bij Partycentrum de Postwagen. Huur bij ons bijvoorbeeld een band of dj die de hele avond de leukste nummers voor jullie speelt. Of maak de bruiloft compleet met een unieke overnachting voor zestig personen in stoere legerwagons. De kosten voor de overnachtingen zijn als volgt (wijzigingen voorbehouden, bekijk hier de actuele kosten)

  • 1 nacht     vanaf 16:00 uur tot de volgende dag 12:00 uur (vr - za / za - zo): 950,00*
  • 2 nachten  van vr 16:00 uur t/m zo 12:00 uur: 1,150,00*
  • 1 nacht     doordeweeks van ma t/m vr : 750,00*

*Indien je de bruiloft boekt bij de Postwagen, krijg je 20% korting.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's