Kinderrestaurant Groningen

Kinderrestaurant Groningen

Een gezellige avond uit eten met de kinderen begint bij het enige echte kinderrestaurant in Groningen. Op een steenworp afstand van plaatsen als Marum, Grootegast, Zuidhorn, Leek en Roden is De Postwagen een centraal gelegen horecaparel, waar je met hele gezin van kunt genieten.
 

Restaurant voor de kinderen

Vind je het ook altijd lastig om met de kinderen uit eten te gaan in Groningen? Ben je bang dat ze zich gaan vervelen en dat er niets lekkers voor ze op de kaart staat? Bij kinderrestaurant De Postwagen hoef je voor dat laatste in ieder geval niet bang te zijn! Er is een speciaal kindermenu waarbij ze uit verschillende gerechten kunnen kiezen. Van lekkere lasagne tot een puntzakje friet met kipnuggets, er is allerlei lekkers voor de kinderen. Natuurlijk gaan ze ook niet naar huis zonder een lekker toetje.

Lekker eten in Groningen

De Postwagen staat misschien bekend als kinderrestaurant, maar dat betekent niet dat de volwassenen vergeten worden. Je kunt hier in Groningen namelijk terecht voor overheerlijke:

Natuurlijk zijn er ook heerlijke voorgerechten, soepen en natuurlijk té lekkere desserts. Neem zelf een kijkje op de menukaart.

Hét kinderrestaurant van Groningen, dat is De Postwagen. Je zult geen kind meer aan je kind hebben! Bekijk hier alle informatie over het kinderrestaurant.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's