Kinderfeestje in Groningen

Kinderfeestje in Groningen

Een kinderfeestje in Groningen begint natuurlijk bij partycentrum De Postwagen, dé locatie voor leuke kinderfeestjes. Kinderen genieten vol plezier in de speciaal gebouwde Activiteitenarena. Hier zijn meerdere kinderfeestjes mogelijk. Wat gaat het dit jaar worden? Gefeliciteerd en een heel fijn feestje gewenst. 

Let op: ons aanbod kinderfeestjes in Groningen is beschikbaar vanaf komende winter.

Kinderfeestje Bowlen

Het Bowlen Kinderfeestje vier je bij De Postwagen. We hebben voor jullie een supermooi bowlingcentrum. Hier is alleen het bowlen al een feestje en dan is er ook nog lekker eten en drinken. Dankzij het aantal bowlingbanen (6) is er ruimte voor zowel kleine als grote kinderfeestjes. Er zijn aantrekkelijke arrangementen voor een vrolijk en geslaagd kinderfeestje in Groningen.

Kinderfeestje Curling

Wist je dat curling een ontzettend leuk spel voor kinderen is? Deze activiteit is inmiddels heel populair als kinderfeestje. Er komt verrassend veel actie kijken bij deze originele sport. Met 6 curlingbanen is ook hier plek voor kleine en grote kinderfeestjes. Net als bij bowling raden we het aan om zo spoedig mogelijk te reserveren. We ontvangen jullie graag, tot snel!

Plek voor kleine en grote kinderfeestjes

Kinderfeestje Glow in the Dark Midgetgolf

De moderne variant van minigolf is een goed idee voor een kinderfeestje in Groningen. Bij Glow in the Dark Midgetgolf word je in een wonderlijke wereld gezogen. In het donker, maar vol felle kleuren en fantasierijke elementen. Een bijzondere ervaring voor kinderen, die vaak veel inzet vertonen op de baan. Aangemoedigd door de enthousiaste omgeving. 

Kinderfeestje VR Room Groningen 

Bij Glow in the Dark Midgetgolf kom je al in een andere wereld, maar bij de VR Room helemaal! Groningen is ver weg na het betreden van deze speciale kamer. Hoewel, kunnen we nog spreken van een kamer? Eerder van een landschap. Een andere realiteit. Virtual Reality in volle glorie. Dat is nog eens een spectaculair kinderfeestje in Groningen. 

Een kinderfeestje in Groningen begint bij de Activiteitenarena van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172