Kinderfeestje in Friesland

Kinderfeestje in Friesland

De Postwagen is een superleuke locatie voor een kinderfeestje in Friesland. Hier vind je allerlei verschillende activiteiten voor alle leeftijden. We laten hier een aantal populaire kinderfeestjes zien, zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden. We trappen af met de VR Room en Glow in the Dark Midgetgolf, daarna volgen Bowlen en Curling.

Let op: ons aanbod kinderfeestjes in Friesland is beschikbaar vanaf komende winter.

VR Room kinderfeestje

De VR Room is meteen een spectaculair onderdeel in onze Activiteitenarena. Bij dit kinderfeestje gaan jullie de wereld van Virtual Reality verkennen. Heel gaaf. Laat je niet misleiden door de naam ('VR kamer'), want al snel merk je dat het speelveld behoorlijk groot is. Wat komt er nu weer op je af? Doorkruis het landschap in een totaal nieuwe realiteit. 

Kinderfeestje Glow in the Dark Midgetgolf

Dit kinderfeestje in Friesland laat jullie in de 'echte' wereld verblijven, maar wel een wereld die we flink hebben aangekleed met felle kleuren en verrassende versiering in een donker decor. Dit is Glow Midgetgolf, een moderne vertaling van het ouderwetse minigolf. Voor alle kinderen is dit een vermakelijke en uitdagende activiteit. 

Voor alle kinderen is dit een vermakelijke en uitdagende activiteit

Kinderfeestje Bowlen

En... STRIKE! Of nee, net niet... De spanning is om te snijden. Gaan alle 'pins' (bowlingjargon, beter bekend als kegels) in één keer om? Of zijn er twee pogingen voor nodig (spare)? Bowlen is altijd al een aanrader geweest voor een geslaagd kinderfeestje in Friesland. Gaat de jarige de meeste punten behalen? Of wint iemand anders deze ronde?

Kinderfeestje Curling

Curling was lange tijd vrij onbekend in Nederland, maar inmiddels is het spel niet meer weg te denken. Voor een vrolijk potje curling hoef je niet eens naar een ijshal, want De Postwagen heeft ook curlingbanen! Maak het mee. Een origineel kinderfeestje in Friesland vol plezier. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij onze locatie. Tot ziens. 

Een kinderfeestje in Friesland begint bij de Activiteitenarena van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172