Kinderfeestje in Drenthe

Kinderfeestje in Drenthe

Natuurlijk vier je het kinderfeestje in Drenthe bij De Postwagen. Deze mooie feestlocatie biedt alles voor een geslaagde dag. Ons aanbod kinderfeestjes is divers. Van een moderne VR room tot 'oud vertrouwd' Bowlen, er valt genoeg te beleven. Curling en Glow Midgetgolf zijn andere toppers. Maak het mee in en rond De Postwagen.

Let op: ons aanbod kinderfeestjes in Drenthe is beschikbaar vanaf komende winter.

Glow Midgetgolf Kinderfeestje 

De lichten zijn uit. Duisternis vult de zaal. Of toch niet? Wees gerust, Er ontstaat een prachtige wereld met behulp van Glow in the Dark. Dat is het Glow Midgetgolf Kinderfeestje: een fraai parcours in het donker, met daaromheen lichtgevende onderdelen en een fantasierijk thema. Het levert een leuke uitdaging op. Veel plezier gewenst bij deze activiteit. 

VR Room Kinderfeestje in Drenthe

Een ander supergaaf kinderfeestje in Drenthe is absoluut het VR Room Kinderfeestje. Het mag dan wel een VR-kamer heten, je stapt zo een nieuwe wereld in. De virtuele wereld in dit geval. Niets is meer hetzelfde. Ontwijk objecten, doorkruis het landschap en zorg dat je je missie haalt. Virtual Reality voegt een andere laag toe aan de realiteit. 

Virtual Reality voegt een andere laag toe aan de realiteit

Bowlen Kinderfeestje 

  • Spare
  • Strike

Ja, we hebben het over bowlen. Bij het Bowlen Kinderfeestje gaan jullie proberen om zoveel mogelijk 'pins' (dat is de officiële naam voor de kegels) om te gooien. Misschien lukt het je zelfs wel om alle kegels in één keer om te gooien. Dat heet dan een strike. Doe je zoiets in twee keer, dan heb je een spare gehaald. Ook super. Succes, zet 'm op. 

Curling Kinderfeestje

Een steen met een handvat, een lange baan en een rode cirkel aan het einde van die baan. Welkom bij het Curling Kinderfeestje, waar je de steen naar deze 'roos' probeert te schuiven. In de curlingwereld noemen we dit doel het huis. Met speciale curlingstenen voor kinderen is dit een hartstikke leuk en origineel kinderfeestje. Doe je best en richt je op het 'huis'. 

Een kinderfeestje in Drenthe begint bij de Activiteitenarena van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172