Kerstdiner Groningen

Kerstdiner Groningen

Kerst is elk jaar een mooie gelegenheid om samen te komen met familie en vrienden. Tijdens deze feestelijke dagen geniet je van elkaars gezelschap en ga je natuurlijk lekker eten. De Postwagen Groningen biedt een fantastische plek om kerst te vieren. Ons sfeervolle restaurant staat volledig in het teken van gezelligheid.

Gezellig uit eten in Groningen

De eetzaal is in de kerstsfeer gebracht, de versieringen zijn opgehangen. Iedereen voelt zich thuis bij De Postwagen, sinds 1780 geliefd door gasten. Gezellig uit eten in Groningen is altijd een goed idee, maar vooral met kerst is het een aanrader. Bespaar je de moeite van het boodschappen doen en het wegwerken van de stapels afwas na afloop.

Vooral met de kerst is het een aanrader

Compleet kerstdiner

Een uitje met geluksmomentjes tijdens Kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag. De Postwagen organiseert een zalig Kerstdiner, waarbij je zelf kunt kiezen op welke dag je komt genieten van het kerstdiner. Dat diner bestaat dit jaar uit maar liefst acht gangen (waar je alle tijd voor mag nemen). Je kunt de gerechten bekijken op de speciale Kerstdiner-pagina. Daar kun je ook reserveren. Doe dat wel op tijd, want elk jaar neemt de belangstelling toe.

Data Kerstdiner Groningen

     Kerstavond - dinsdag 24 december 2019
     Eerste Kerstdag - woensdag 25 december 2019
     Tweede Kerstdag - donderdag 26 december 2019
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Ook een kerstdiner voor vegetariërs

Natuurlijk is het mogelijk om speciale wensen mee te geven aan de koks van De Postwagen. Je kunt je aandachtspunten alvast vermelden bij de reservering, zodat het altijd goed komt. Een veelvoorkomende vraag is of we ook vegetarische gerechten hebben. Het antwoord luidt volmondig 'ja', we hebben zelfs een geheel vegetarisch achtgangendiner. 

Reserveer vandaag nog je kerstdiner in Groningen bij partycentrum De Postwagen.

+ Aantrekkelijk alternatief: uit eten rond kerst (à la carte)

We hebben een aantrekkelijk alternatief op de dagen rond kerst. Eten à la carte in een sfeervolle setting, compleet aangekleed in het kerstthema. Bekijk de menukaart van het restaurant en reserveer op tijd via online reserveren

     zondag 22 december 2019
     maandag 23 december 2019
     vrijdag 27 december 2019
     zaterdag 28 december 2019
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

+ Eerst de escape room (gaaf!) en daarna lekker eten

Een leuke tip tot slot is om vooraf het diner de escape room te doen. Hierbij wordt je 'opgesloten' in een kamer en moet je binnen een uur zien te ontsnappen. Elk familielid kan bijdragen met zijn of haar vindingrijkheid. Hoe dan ook is het een uitdagend uitje. Je ontvangt €2,50 korting per persoon op de activteit, als je de escape room combineert met het kerstdiner.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172