Kerstdiner Friesland

Kerstdiner Friesland

Kerst, dat vieren jullie samen. In de mooiste dagen van het jaar is het éxtra feest dat jullie partycentrum De Postwagen Friesland in de buurt hebben. Hier kunnen jullie met de hele familie kerst vieren en genieten van een heerlijk kerstdiner. Kom helemaal in de stemming in ons sfeervolle restaurant.

Uit eten met kerst in Friesland

Vlakbij de grens van Friesland vind je partycentrum De Postwagen, geliefd om het uitstekende eten. De Postwagen is goed te bereiken. Het is centraal gelegen in het Noorden, het ligt op korte afstand (een paar minuutjes rijden) van de A7 (afrit 33/34) en er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen (gratis).

Jullie kunnen hier met de complete familie een fantastisch feestmaal beleven: een achtgangendiner. In alle rust, want jullie mogen helemaal zelf bepalen hoelang jullie blijven. Geen gedoe thuis, met de noodgedwongen drukte eromheen (zoals het boodschappen doen en de stapels afwas). Gewoon jezelf en je familieleden flink laten verwennen in een stijlvolle omgeving.

Jezelf en je familieleden flink laten verwennen

Compleet kerstdiner Kerstavond, 1ste Kerstdag en 2e Kerstdag

Jaarlijks neemt de belangstelling voor het kerstdiner in Friesland toe. We zien een patroon waarin onze gasten steeds eerder hun reservering plaatsen. Daarom is het verstandig om op tijd contact met ons op te nemen. Dat kan bijvoorbeeld via het formulier op de speciale Kerstdiner-pagina. Daar zie je eveneens de acht gangen. 

Data Kerstdiner Friesland

     Kerstavond - dinsdag 24 december 2019
     Eerste Kerstdag - woensdag 25 december 2019
     Tweede Kerstdag - donderdag 26 december 2019
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Het achtgangenmenu is een compleet kerstdiner waar je een hele avond voor uit kunt trekken. Jullie eten in een prachtig pand, met een versierde zaal en een prettige sfeer. Wegens de vele vraag hebben we het kerstdiner beschikbaar gesteld op beide kerstdagen én Kerstavond. 

Speciale wensen

De koks van De Postwagen houden graag rekening met speciale wensen. Denk bijvoorbeeld aan vegetariërs. Er is een aantrekkelijk alternatief in de vorm van een geheel vegetarisch achtgangendiner. Voor bepaalde allergieën kunnen we aanpassingen doen. Daarnaast kunnen we meedenken betreffende moeilijk etende kinderen. Geef bij de reservering alvast je speciale aandachtspunten aan, dan zorgen wij dat het goed komt.

Een gezellig kerstdiner met de hele familie, dat regel je natuurlijk bij partycentrum De Postwagen Friesland.

+ Kerstdiner met leuke activiteit vooraf

Een avond uitgebreid uit eten is al een feest, maar de dag wordt nog mooier als je met de familie een leuke activiteit doet. Onze absolute aanrader is de escape room. Een vermakelijk uitje waarbij je moet ontsnappen uit de handen van de gevreesde Dirty Derk. Dit geliefde spel wordt sowieso een gespreksonderwerp bij het eten. Bij de combinatie van de activiteit met het kerstdiner krijg je €2,50 korting per persoon op de activiteit.

+ À la carte is een optie op de dagen rond kerst

Het benoemde kerstdiner geldt exclusief voor Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Voor en na deze dagen is een andere optie populair. Uit eten (à la carte) in een stijlvolle omgeving, gericht op kerst. Werp hiervoor een blik op de menukaart van het restaurant. Reserveer snel via online reserveren

     zondag 22 december 2019
     maandag 23 december 2019
     vrijdag 27 december 2019
     zaterdag 28 december 2019
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172