Kerstdiner Drenthe

Kerstdiner Drenthe

Gezellig met z'n allen uitgebreid uit eten tijdens kerst. Je hoeft niet zelf de hele middag in de keuken te staan. Laat je gewoon op je wenken bediend worden. Kom gerust genieten van het heerlijke kerstdiner bij De Postwagen Drenthe. Kerst wordt een smaakvol feest in een sfeervolle setting. Iets om naar uit te kijken.

Heerlijk dineren

Kerst bij De Postwagen vier je in een prachtige zaal, uiteraard geheel in kerstsfeer aangekleed. Je ontvangt hier een zeer aantrekkelijk achtgangendiner. Het mooie is dat je alle tijd kunt nemen, want je mag zo lang blijven als je wilt. Bespaar je de rompslomp van thuis; met de boodschappen, afwas en tijdsdruk. Ga voor een fantastisch feestmaal.

Het mooie is dat je alle tijd kunt nemen, want je mag zo lang blijven als je wilt.

Op tijd reserveren voor Kerstavond, 1ste Kerstdag en 2e Kerstdag

Ons kerstdiner is ontzettend populair. Daarom is het diner op beide feestdagen beschikbaar. We merken elk jaar weer dat gasten steeds eerder reserveren voor Kerstavond, 1ste Kerstdag en 2e Kerstdag. Daarom komt het vaker voor dat we al vroegtijdig 'nee' moeten zeggen. We raden aan om het contactformulier in te vullen op de speciale Kerstdiner-pagina. Op die pagina kun je ook de acht gangen bekijken. 

Data Kerstdiner Drenthe

     Kerstavond - dinsdag 24 december 2019
     Eerste Kerstdag - woensdag 25 december 2019
     Tweede Kerstdag - donderdag 26 december 2019
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Speciale wensen

Mogelijk heb je speciale wensen voor het kerstdiner. Je bent bijvoorbeeld vegetarisch of je bent allergisch voor bepaalde ingrediënten. De Postwagen heeft daar altijd een oplossing voor. Zo hebben we onder andere een geheel vegetarisch kerstdiner als alternatief. Ook kunnen we meedenken als je kinderen hebt die moeilijke eters zijn. Laat onze koks het van tevoren weten. Je bent helemaal safe als je het bij de reservering al doorgeeft.

Voor het lekkerste en gezelligste kerstdiner in Drenthe kom je natuurlijk naar De Postwagen.

+ Uit eten op andere dagen 

De kerstvakantie leent zich perfect voor een uitje met geluksmomentjes. In dat plaatje past het om uit eten te gaan bij De Postwagen (à la carte). In een fraai kerstdecor geniet je van je gerechten die je zelf hebt gekozen van de menukaart. Reserveer zo snel mogelijk via online reserveren

     zondag 22 december 2019
     maandag 23 december 2019
     vrijdag 27 december 2019
     zaterdag 28 december 2019
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

+ Eten en escape room (tip!)

Maak de kerst extra bijzonder door er een leuke activiteit aan te koppelen. Een tip is de escape room, een waanzinnig populaire activiteit bij De Postwagen. Je krijgt €2,50 korting per persoon op de activiteit, als je die combineert met het eten. Je begint dan 's middags met het uitje en daarna ga je lekker eten. Een leuk programma voor de hele familie.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172