Jeugdherberg Groningen

Jeugdherberg Groningen

Uniek, betaalbaar én gezellig. Dat zijn drie trefwoorden die heel goed omschrijven waar onze jeugdherberg in Groningen voor staat. De gezelligheid ontstaat door de toegankelijke en sfeervolle inrichting. De bar en de tapinstallatie hebben daar ook een aandeel in. De betaalbaarheid spreekt voor zich. En uniek? Ja, dat zijn de Russische legerwagons zeker. 

Unieke jeugdherberg Groningen

Russische wat? Ja, Russische legerwagons als groepsaccommodatie. Tien wagons staan opgesteld rond een mooie feestzaal (intern verbonden). In elke wagon is plaats voor 6 personen. Dus groepen tot 60 personen kunnen hier perfect overnachten. Blijft niet iedereen slapen? Dan zijn er nog grotere groepen welkom: de feestzaal heeft plaats voor zo'n 80 personen. 

Jeugdherberg met allerlei faciliteiten

Onze jeugdherberg in Groningen telt diverse voorzieningen voor groepen, waaronder:

  • Sportveldjes, terras met kampvuurplaats.
  • Bar met tapinstallatie.
  • Keuken met apparatuur en keukengerei.

Natuurlijk is er ook schoon en goed sanitair aanwezig. Al met al zijn alle faciliteiten aanwezig die je nodig hebt voor een geslaagd feest. We heten je van harte welkom!

Ja, Russische legerwagons als groepsaccommodatie

Méér dan overnachten in Groningen

Bij partycentrum De Postwagen heb je meer mogelijkheden dan overnachten alleen. Stel je voor: een dag vol leuke activiteiten. Start de dag met een nostalgische rit op de Solex. Vervolg het programma met een hoog kaaskoppengehalte bij Ik hou van Holland en sluit de dag af met een escape room en heerlijk eten. Het aanbod van uitjes is enorm. 

Eten met een groep

Ook wat het eten betreft, kun je alle kanten op. Proef maar eens van de begeerlijke buffetten of laat je verleiden door de Bulgaarse Smulsteen. Ga als groep voor één vaste prijs per persoon (luxe keuzemenu voor groepen) of kies de volgende dag voor een brunch/lunch. De Indoor Barbecue is tot slot zeker het vermelden waard. 

De gaafste jeugdherberg in Groningen vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172