Jeugdherberg Drenthe

Jeugdherberg Drenthe

Een bijzondere overnachtingsmogelijkheid. Dat is wat partycentrum De Postwagen biedt aan groepen. Onze jeugdherberg in Drenthe wijkt namelijk nogal af van een standaard jeugdherberg. Laat je verrassen door een ontzettend originele invulling. Waarom kiezen vrienden, leerlingen en familieleden elke keer weer voor De Postwagen? 

Overnachten met een groep in Drenthe

Het antwoord heeft een internationaal tintje. We zitten dan wel (centraal) in Noord-Nederland, onze accommodatie komt deels uit Rusland: tien legerwagons, netjes opgesteld rondom een mooie feestzaal. Deze zaal is intern verbonden met de wagons, zodat je niet per se naar buiten hoeft. Elke legerwagon telt zes slaapplaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest of verenigingsuitje. 

Jeugdherberg: van alle gemakken voorzien...

De unieke groepsaccommodatie van De Postwagen is van alle gemakken voorzien. Zo hebben jullie de beschikking over (onder andere):

  • Bar en tapinstallatie.
  • Terras, speelvelden en kampvuurplaats.
  • Keuken met fornuis, koelkast en keukengerei. 

Bekijk de fotogalerij voor een eerste impressie. 

Tien legerwagons, netjes opgesteld rondom een mooie feestzaal

Combinatie met leuke activiteiten in Drenthe!

Ga overdag leuke activiteiten doen. Onze jeugdherberg in Drenthe is gevestigd nabij (op loopafstand) van ons uitjescentrum. Vanuit hier stap je op de Solex of de Moonwalker. Ook beginnen hier spelshows als Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol en Alles mag vandaag. Niets voor jullie? Ach, je kunt altijd nog Boogschieten op elkaar of Daten met struisvogels!

Optie: lekker uit eten met de groep 

Welke groep gaat er nou naar bed zonder groot feest en lekker eten vooraf? Ga 's avonds uit eten met de groep bij het geliefde restaurant van De Postwagen. Naast de normale menukaart, is er een menukaart voor groepen. Zo betaal je per persoon hetzelfde bedrag. Wel zo handig. Een indoor barbecue behoort ook tot de mogelijkheden, net als de Bulgaarse Smulsteen. Het feest organiseer je zelf in de accommodatie, of je gaat voor een apart themafeest (Après Ski Party of Foute Party).

Een originele overnachting? Kies voor onze jeugdherberg in Drenthe bij partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's