Indoor uitjes De Postwagen

Jeu de Boules Kinderfeestje

Vanaf komende winter

Het spelletje ‘Jeu de Boules’ leent zich perfect voor de gedeeltelijke invulling van het kinderfeestje. Kinderen proberen ballen (boules) in de buurt van de kleinere bal (het but) te gooien.

  • Indoor Jeu de Boulesterrein
  • Leuk en origineel kinderfeestje
  • Speel in teams tegen elkaar

Jeu de Boules Kinderfeestje

Spelletjes doen het altijd goed bij kinderfeestjes. Jeu de Boules bijvoorbeeld. Hierbij worden de kinderen opgedeeld in teams om het vervolgens tegen elkaar op te nemen. Loting bepaalt welk team mag beginnen. Dat team gooit als eerst de kleine bal (het but) en dan een grote bal (boule).

Let op: gereed vanaf komende winter.

Leuke wedstrijd

Het team dat begint, probeert de grote bal zo dicht mogelijk bij de kleine bal te gooien. Daarna is het andere team aan de beurt om hetzelfde te proberen. Dit tweede team blijft boules gooien totdat het gelukt is om dichter in de buurt te komen van het but dan de tegenstander (of totdat de boules op zijn). Vervolgens mag het andere team weer boules werpen. Een leuke wedstrijd. 

Doel van het spel: de grote bal zo dicht mogelijk bij de kleine bal gooien

Kinderen mogen de boule hoog of halfhoog gooien. Rollen mag ook. Wel is het de bedoeling om in alle gevallen de boule 'onderhands' te gooien. Er liggen altijd simpele instructievelletjes klaar, zodat kinderen en begeleiders snel de spelregels en de puntentelling snappen. Dus kom maar op met de boules!

Combinatie met andere activiteiten  

Dit uitje valt uitstekend te combineren met onze andere activiteiten. Zo is het Jeu de Boules Kinderfeestje een prima aanvulling op het Bowlen Kinderfeestje, het Glow Midgetgolf Kinderfeestje of het Curling Kinderfeestje. Bekijk alle kinderfeestjes voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. We ontvangen jullie graag bij onze locatie in Tolbert, centraal in Noord-Nederland. 

Jeu de Boules met eetplezier en snackpret 

De Postwagen staat voor een kinderfeestje met geluksmomentjes. Daarin helpen onder andere onze 'feestmaaltjes' (voordelig arrangement met friet, snack en limonade). Bekijk Eetplezier en snackpret bij kinderfeestjes om te zien wat er nog meer kan op het gebied van eten en drinken. 

Overzicht opties

4,25 p.p. (vanaf 2 personen)

Tijdsduur
55 minuten

Bijzonderheden
Maximaal 6 personen per baan, 3 banen beschikbaar

Mogelijke toevoegingen

> Zakje chips met limonade
1,- p.p.

> Feestmaal met friet, snack en limonade
5,- p.p.

> Power Pannenkoek met suiker, stroop, jam, kaas of spek naar keuze
5,25 p.p.

     Bekijk eetplezier en snackpret voor alle mogelijkheden
*Gereed vanaf komende winter 
Indoor uitjes De Postwagen

Contact opnemen over Jeu de Boules Kinderfeestje

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren