Jaarvergadering

Jaarvergadering

Wilt u de jaarvergadering eens op een bijzondere locatie organiseren? Of heeft u in uw eigen bedrijf gewoon geen plek voor een uitgebreide vergadering met veel deelnemers? Dan bent u bij De Postwagen op het juiste adres. De Postwagen biedt verschillende vergaderzalen met uitgebreide faciliteiten.

Complete jaarvergadering

De Postwagen biedt niet alleen diverse zalen waarin u uw jaarvergadering kunt organiseren, ook alles erom heen kan door De Postwagen geregeld worden. Wilt u uw jaarvergadering uitbreiden met bijvoorbeeld een presentatie op een projectiescherm? Heeft u een flip-over nodig om aantekeningen op te maken? Wilt u voor alle deelnemers een notitieblok met pen? Er zijn talloze opties.

Jaarvergadering met catering

Natuurlijk is uw jaarvergadering niet in een uurtje gedaan. Het kan dus zijn dat u ook eten en drinken voor de deelnemers wilt regelen. De Postwagen biedt verscheidene opties, waaronder:

Wilt u het echt uitgebreid maken, dan kunt u ook een uitgebreid diner voor uw gasten bestellen. Alle opties bekijkt u onder Eten.

Uitstekend bereikbaar

Groot voordeel van De Postwagen is ook de uitstekende bereikbaarheid. Centraal gelegen in Noord-Nederland en niet ver van de A7 bent u er binnen no time. Daarnaast heeft De Postwagen parkeergelegenheid voor ongeveer 1.500 auto's. Natuurlijk is parkeren gratis.

Dé ideale locatie voor uw jaarvergadering is De Postwagen. Boek snel!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's