Meest gekozen

Inspiratielunch: 'Overtuigen met neuromarketing'

Populairste workshop: nieuwe visie op online marketing • veel inspirerende praktijkvoorbeelden • inclusief lunch en boek

Omarm een nieuwe visie op online marketing. Presentatie over neuromarketing waar je energie van krijgt. Waardevolle inzichten, direct toepasbare tips. Met tussendoor een luxe lunchbuffet. Inspiratie in een prachtig pand.

Voorkom dat je de boost van je leven mist. Met enthousiasme en energie komt spreker Dion van der Vaart alles vertellen over onbewust consumentengedrag en de consequenties daarvan voor je digitale tools.

Boeiende inzichten

Schuif aan en geniet van een heerlijke lunch in een prachtig pand, terwijl je voor en na de lunch uitgebreid inspiratie opdoet. Met deze inspiratielunch kies je voor boeiende inzichten om piekfijn te presteren. Nieuwe kennis als boost voor je organisatie.

Nieuwe kennis als boost voor je organisatie

De wereld van onbewuste beïnvloeding 

Kennis over hoe ons brein onbewust handelt, is van ontzettend groot belang om te begrijpen hoe mensen beslissingen nemen. Door dit soort kennis te omarmen voel je beter aan wat jou en jouw organisatie wel en niet verder brengt. Streel je nieuwsgierigheid en vervul een verlangen om nog beter te worden.

Ga in gevecht met je eigen gedachten. Daag jezelf en je collega’s uit. Duik in de bijzondere wereld van onbewuste beïnvloeding, die eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is. Onbewuste beïnvloeding is iets wat voortdurend voorkomt. Juist daarom is kennis hierover onmisbaar.

Programma

10.30 - 11.00 Ontvangst met koffie en thee 
11.00 - 12.00 Lezing/workshop Overtuigen met neuromarketing 
12.00 - 13.00 Lunchbuffet 
13.00 - 14.00 Lezing/workshop Overtuigen met neuromarketing 
14.00 - 14.30 Afsluiting met koffie en thee 

Waardevol voor allerlei organisaties

Deze inspiratielunch neuromarketing wordt geboekt door overheidsinstanties; onderwijsinstellingen; ondernemers; bedrijvenverenigingen; managers; marketeers, contentcreators en communicatieadviseurs. 

Lunchbuffet deluxe

  • Tomatensoep
  • Italiaanse bol met tartaar, Parmezaanse kaas, kappertjes, rode ui en sla
  • Maisbrood met kipfilet, gebakken bacon, scharrelei en mosterd mayonaise
  • Clubsandwich van boerenlandbrood, Old Amsterdam, tomaat en sla
    (H)eerlijk brood uit de lijn Groenbrood van Broodhuys Midwolde
  • Omelet met groene kruiden
  • Bourgondische kroket
  • Caesar salade
    (gemengde salade met parmezaanse kaas, croutons, kip, scharrelei, ansjovis en pancetta)
  • Palet van Carpaccio
  • Koffie, thee, melk en jus d'orange

Boek voor elke deelnemer

Alle deelnemers ontvangen het boek Overtuigen met neuromarketing in 59 minuten: hoe kun je neuromarketing online gebruiken? Hoe maak je je digitale tools weergaloos aantrekkelijk? Ontdek hoe woorden en beelden ons brein bespelen en doe er je voordeel mee. Alles komt aan bod: comfortabele content, compromisloze conversie en een creatieve customer journey. Voortaan bekijk je alles door een neuromarketingbril.

Inspiratielunch: 'Overtuigen met neuromarketing'

120 minuten lezing/workshop | 99,- p.p. (vanaf 10 personen)

+-30 minuten ontvangst koffie en thee | inbegrepen

+-60 minuten lunchbuffet deluxe | inbegrepen

+-30 minuten afsluiting koffie en thee | inbegrepen


Enthousiasme en energie

Streel je nieuwsgierigheid

Ideeën om verder te gaan



Deze workshop is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's