De leukste indoor uitjes

De leukste indoor uitjes

Ook met slecht weer een leuk uitje. De Postwagen is elk weekend én doordeweeks een walhalla voor families, vrienden en collega's. Ons partycentrum barst van de indoor uitjes. Een uitje met geluksmomentjes, daar staan we voor. De binnenactiviteiten worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Vooral de arrangementen zijn populair. 

Voorbeelden binnenactiviteiten

Ons aanbod van activiteiten is net zo indrukwekkend als het aantal geluksmomentjes. De indoor uitjes zijn leuk, origineel en verrassend. Levend Tafelvoetbal en Sterrenslag zijn voorbeelden van activiteiten die je enkel buiten zou verwachten, maar wij hebben ruimte zat om dit ook binnen te organiseren. Dit zijn zeker aanraders.

De Race to Escape is het meest gekozen

Spelshows en meer

Andere aanbevolen uitjes zijn overwegend spelshows: Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol en Jongens tegen de meisjes. Daarnaast worden Maffia van het Noorden, Crazy Bingo en Alles mag vandaag getipt. De Race to Escape is het meest gekozen. Overige tips: Silent Disco, Smartlappenavond met karaoke, Pubquiz

Theaterdiner: fantastisch indoor uitje

Een indoor uitje in combinatie met een viergangendiner: met enige trots presenteert De Postwagen een fantastische en hilarische theatervoorstelling. De levensdagen van een schatrijke bejaarde lijken langzamerhand geteld en dat gegeven blijkt aantrekkelijk voor meerdere heren. Aanschouw de bizarre bruiloft van Beppe Bokje... Het Theaterdiner is grandioos.

Een fantastische en hilarische theatervoorstelling

Andere arrangementen 

Er zijn meer arrangementen mogelijk met indoor uitjes en lekker eten. Combineer bijvoorbeeld een activiteit met de Bulgaarse Smulsteen of de Toffe Tafelgrill. Verwen je smaakpapillen met de beste buffetten of kies voor de indoor barbecue. Ook à la carte eten is een optie. Voor mensen met vegetarische voorkeuren hebben we een extra kaart met vegetarische gerechten

Bereikbaarheid

Ons gebouwencomplex zit in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Kortom, centraal in Noord-Nederland. Met het openbaar vervoer (bushalte op loopafstand) en met de auto (snelweg A7 op een paar minuten rijden) ben je in no time bij ons. 

De Postwagen Noord-Nederland: de beste locatie voor alle indoor uitjes.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172