Leuk indoor personeelsfeest boeken?

Leuk indoor personeelsfeest boeken?

Het leukste indoor personeelsfeest viert u bij de Postwagen in Tolbert. Daag uw collega's uit tijdens één van de leuke quizzen die u bij De Postwagen kunt spelen. Of wat dacht u van een van de leuke spellen om de sfeer te verbeteren in uw team? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van indoor personeelsfeestjes die u bij De Postwagen kunt boeken.

Leuke indoor activiteiten

Bij de Postwagen kunt u kiezen uit diverse indoor activiteiten. Wat dacht u van een leuk spelletje Ik hou van Holland? Met een indoor activiteit van De Postwagen zult u een onvergetelijke dag beleven. Maar er zijn nog meer leuke uitjes, wat dacht u van:

Eten en drinken

Een personeelsfeest goed afsluiten? Dit kan met een heerlijk diner of een lekkere lunch. Er zijn verschillende mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, het is mogelijk bij De Postwagen! Wat dacht u van een lekker warm stamppotbuffet? Of onbeperkt spareribs eten? Heeft u te weinig tijd om uitgebreid te dineren? Kies dan voor lekkere hapjes, zo kunt u bij De Postwagen kiezen uit bitterballen, worst, kaas en toastjes. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een diner bij De Postwagen, bekijk dan hier alle mogelijkheden voor uw personeelsfeest.

Eigen samengesteld indoor personeelsfeest

Als u een indoor personeelsfeest bij de Postwagen boekt wordt deze helemaal naar uw eigen wensen samengesteld. U kunt op een dag meerdere indoor activiteiten met elkaar combineren of zelf ideeën toevoegen voor uw onvergetelijke persoonsfeest.

Ontdek hier wat er mogelijk is voor uw indoor personeelsfeest bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's