Een indoor bedrijfsuitje bij De Postwagen

Een indoor bedrijfsuitje bij De Postwagen

Als je het doet, doe het dan veilig. Dit advies gaat zeker op voor het organiseren van bedrijfsuitjes. Met een indoor bedrijfsuitje hoef je nooit te vrezen voor regen, wind of de kou. Geen stress vooraf en geen gedoe van tevoren met het omwisselen van activiteiten. In plaats daarvan kan de voorpret beginnen: Partycentrum De Postwagen heeft talloze mogelijkheden voor een uniek en gezellig indoor bedrijfsuitje. We zetten vier opties voor je op een rijtje.

De voorpret kan beginnen

4x de leukste indoor bedrijfsuitjes

Een kleine greep uit het aanbod van alle uitjes:

 • Race to Escape: Het Wilde Noorden
  Meest gekozen. Terug in de tijd, toen er nog een tram door Tolbert reed. De tram maakt onderdeel uit van het verhaal rond Dirty Derk en Patser Ponto, de hoofdrolspelers rond deze thematische escape room. Een aanrader voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt met meerdere groepjes tegen elkaar spelen.
   
 • Pubquiz
  We vermoeden dat deze activiteit geen verdere toelichting nodig heeft, maar laten we dan vooral nog even vermelden dat dit een ontzettend vermakelijk bedrijfsuitje is. Gezellig en verbindend, leuk voor iedereen. Met onder andere vragen over sport, muziek en film. Ook komen er allerlei top tien rijtjes langs.
   
 • Jongens tegen de meisjes
  Welk geslacht grijpt de macht? In verschillende spelrondes zal voor altijd worden beslist wie meer bestaansrecht hebben op deze aardbol, de dames of de heren. De jongens of de meisjes. Dit populaire indoor bedrijfsuitje vraagt om wijsheid, humor en daadkracht. Kom maar op.
   
 • Ik hou van Holland
  Kaaskoppen opgelet, want deze spelshow belooft Hollandse pret. Ken je klassiekers, spel bepaalde woorden en ontwijk een tikkende tijdbom. Ik hou van Holland is een superleuk indoor bedrijfsuitje en wordt sterk aanbevolen door onze gasten. Tulpen, klompen en wieken. Wij zijn er klaar voor.
Een superleuk indoor bedrijfsuitje

Indoor bedrijfsuitje met lekker eten

Van Het Farmhouse 3 gangen buffet tot de Bourgondisch lunchbuffet, het eten van De Postwagen is bijzonder populair. De heerlijke buffetten en de indoor barbecue trekken talloze gasten naar het Westerkwartier, de regio tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Combineer je bedrijfsuitje met eten en beleef een bijzondere dag.

De Postwagen: voor het leukste indoor bedrijfsuitje.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie