Indoor activiteiten

Indoor activiteiten

Weer of geen weer, met indoor activiteiten loop je geen risico en is het altijd feest. Zeker in de sfeervolle en gezellige zalen van De Postwagen. Dus laat het buiten maar regenen of sneeuwen, dat zal de pret niet drukken. En ook als de zon schijnt, is het prima vertoeven in ons partycentrum. We zetten een aantal leuke indoor activiteiten voor je op een rijtje.

Groepsuitjes: spelshows 

Zing maar mee: Ik hou van Holland. Deze spelshow is ideaal als groepsuitje en heeft een behoorlijk groot kaaskopgehalte. Tulpen, klompen en molens op je netvlies. Mogelijk geef je de voorkeur aan Ontmasker de Mol. Saboteer zelf de spellen of ontdek wie er aan het saboteren is. Verder is Maffia van het Noorden een leuke spelshow. Alles mag Vandaag

Populaire indoor activiteit: escape room

Er zijn uiteraard ook andere indoor activiteiten dan spelshows. Tot de populairste uitjes behoort de Race to Escape (vaak geboekt in combinatie met de Bulgaarse Smulsteen). Dit is een escape room met een thema: Het Wilde Noorden. Dirty Derk laat jullie alleen achter, maar komt na een uur weer terug. Probeer in de tussentijd te ontsnappen uit de kamer...

 Race to Escape (vaak geboekt in combinatie met de Bulgaarse Smulsteen)

Pubquiz

Liefhebbers van lol en gezelligheid zijn welkom bij de Pubquiz van De Postwagen. Een geniaal groepsuitje, waar de kennis van de deelnemers flink op de proef wordt gesteld. Met hier en daar een knipoog. En... lekker drinken natuurlijk. Een passend vervolg (of voorafje) zou de High Beer kunnen zijn: een paar uur lang genieten van hapjes en vier speciaalbieren. 

Meer indoor activiteiten 

We hebben meer indoor uitjes, eigenlijk wat te veel om allemaal te benoemen. Toch doen we vluchtig een poging om nog een serie activiteiten uit te lichten: Jongens tegen de meisjes, Crazy Bingo en Western Games. Salsa Dansen, Foute Feestje en Geweldig Theaterdiner. Liever naar buiten toe? Bekijk hier alle activiteiten (indoor en outdoor). En sla het eten niet over! 

Het bolwerk van indoor activiteiten in Noord-Nederland: partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172