Huwelijksfeest

Huwelijksfeest

U gaat trouwen! Dat betekent tijd voor een feestje! Partycentrum de Postwagen biedt u alles voor uw huwelijksfeest. Daag iedereen uit tijdens de activiteiten, geniet van een heerlijk buffet, huur één van de 13 prachtige zalen die partycentrum de Postwagen u biedt en geniet van een hapje, drankje en swingende muziek. Heeft u geen zin om na uw huwelijksfeest naar huis te rijden? Boek dan een unieke overnachting.

Activiteiten tijdens uw huwelijksfeest

Tijdens uw huwelijksfeest is het natuurlijk leuk om iedereen uit te dagen en mee te doen aan diverse activiteiten die de Postwagen u biedt! Denk bijvoorbeeld aan leuke spellen zoals:

Na uw activiteit kunt u genieten van een heerlijk diner. Maak uw huwelijksfeest compleet en swing op de muziek en geniet van een hapje en een drankje in één van de prachtige zalen van Partycentrum de Postwagen. Alles wordt tijdens uw huwelijksfeest geregeld en verzorgd!

Overnachten

Heeft u geen zin om na uw huwelijksfeest nog naar huis te rijden? Dan biedt Partycentrum de Postwagen u een unieke groepsaccommodatie. Overnacht bijvoorbeeld in een tipi of in de stoere legerwagons!

Kijk hier voor alle mogelijkheden voor een onvergetelijk huwelijksfeest bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172