Foto 1 voor 'Huifkar'

Huifkartocht

Gewild door groepen: origineel vervoer van en naar De Postwagen • mooi uitstapje • zeer schappelijke prijs

Een feest bij De Postwagen wordt extra leuk met speciaal vervoer van en naar onze locatie. Zo’n tocht in de huifkar is heel geschikt als aanvulling op een familiefeest, personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Onze huifkar brengt je bijvoorbeeld naar De Postwagen en/of naar huis. Ook kan je de huifkar inzetten voor vervoer vanaf onze locatie naar de activiteiten met de struisvogels of schapen.

 • Prachtige plekjes
 • Aantrekkelijke aanbieding
 • Ruimte voor 35 personen

Huifkartocht

De tocht met de huifkar betekent plezier voor jong en oud. Regelmatig maken onze gasten gebruik van dit vervoermiddel voor een tocht van en naar ons terrein. Kinderen en volwassenen genieten volop van het ritje. De huifkartocht maakt het dagje uit extra gezellig. 

De huifkartocht maakt het dagje uit extra gezellig

2 opties

Er zijn twee aanbevolen opties bij het huren van de huifkar.

 • Mogelijkheid één gaat om het vervoer tussen De Postwagen en een specifiek thuisadres of bedrijfsadres. Ontzettend leuk voor families, personeelsleden en andere groepen. 
 • Mogelijkheid twee gaat om het vervoer tussen De Postwagen en onze alternatieve locaties voor enkele activiteiten. Denk hierbij aan onder andere Daten met Struisvogels en de Demo Schapendrijven

Let op: het is géén optie om de huifkar 'los' te huren als een activiteit, zoals een rondrit in een eigen omgeving. De huifkartocht maakt altijd onderdeel uit van een programma bij De Postwagen met eten en/of activiteiten.

Ontzettend leuk voor families, personeelsleden en andere groepen

Voorbeeld programma met huifkartocht

 • Je hebt een familiedag van de neven en nichten. Jullie komen zelf naar De Postwagen en trappen daar af met een High Tea (heerlijk, met heel veel hapjes).
 • Daarna stappen jullie in de huifkar en worden jullie vervoerd naar de locatie met de struisvogels. Hier volgt een boeiende kennismaking met de krachtige loopvogel. 
 • De huifkar haalt jullie weer op voor het smakelijke slotstuk: een goed buffet voor een zeer schappelijke prijs. En aan de vegetariër in de groep is ook gedacht. 

Wat een dag. Misschien nog een escape room doen en een borrel achteraf? 

Overzicht 

87,50 per uur (maximaal 35 personen) 

   Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Mogelijke combinaties

> Daten met struisvogels
8,75 p.p.

> Demonstratie schapendrijven
215,- per groep

> High Tea, aanbevolen tot 20 personen
21,75 p.p.

> Warm en koud buffet, aanbevolen vanaf 20 personen 
v.a. 22,50 p.p.

   Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties
Foto 1 voor 'Huifkar'

Contact opnemen over Huifkartocht

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Arnold Kalfsbeek

Familiedag van de neven en nichten van de Kalfsbeekjes, high tea....perfect, met de huifkar een rondrit langs de kerk in Midwolde en daarna naar Nienoord, koud maar erg leuk, daarna de dag afgesloten met een diner, iedereen vond het geweldig en voor een zeer schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar!!

Danielle Hauber

We zijn met het personeelsuitje geweest en het was erg goed verzorgd! We hebben een escape room gespeeld (spannend!) en daarna een ritje in de kar gemaakt. Super!

Mark

Prima verzorgde middag gehad met bij aankomst koffie met gebak. Daarna een huifkartocht door het Weterkwartier over mooie klein weggetjes. Daarna een uurtje borrelen en afgesloten met een stamppot buffet. Prima verzorgd allemaal!!!

Fam. Oostenbrug Grootegast

Wij hebben ervaren dat het uitstekend vertoeven was in de postwagen. Een compliment voor de kok, we vonden het unaniem heel lekker. Ook de bediening wat uitstekend. Het uitstapje per huifkar en de struisvogelboerderij bezoeken was heel leuk. Dit is voor ouderen zeer aan te bevelen We hopen dit nog eens weer te doen in de postwagen.

Robert Friso-Wagenaar

zaterdag 6 juni erg leuke middag gehad met de huifkar door de omgeving en solex rijden, gezellig op het terras gezeten en fantastisch personeel iedereen erg aardig en correct. Bedankt voor de gezellige middag

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172