Helicopter

Helikopter Dropping + Ratrace

Gasten zijn gelukkig: waanzinnig • gezonde competitie • unieke voertuigen

Tijd om eens groot uit te pakken. De Helikopter Dropping met Ratrace is een legendarisch uitje voor de rest van je leven. Voel de adrenaline...

Helikopter Dropping + Ratrace

Je mag van ons de lucht in. Letterlijk. Zoek het hogerop. Dat is waar legendes tot leven komen. Een Helikopter Dropping is een uitje om nooit meer te vergeten. Met de helikopter vlieg je over het schitterende Westerkwartier naar een onbekende plek. De adrenaline is dan al volop aanwezig. Geland, de dropping is begonnen.

Mysterieuze tocht

Nu komt er alleen maar meer adrenaline in het spel. Probeer maar eens op tijd de weg terug te vinden naar De Postwagen. Het wordt een mysterieuze tocht met bijzondere voertuigen, mogelijk eindigend in een Ratrace. 'Ratrace' staat voor de rat in het loopwiel: een eindeloze race die je niet kunt winnen... Is jullie groep slim (en snel) genoeg om toch op tijd over de eindstreep te komen?

1. Machtige moonwalker

  • De race begint met de Moonwalker. Dit is een loopband, bekend van de sportschool. Over een ratrace gesproken... Op zo'n loopband kom je toch ook niet vooruit? Klopt, maar déze loopband is bevestigd op een fiets. Door te lopen, 'fiets' je ervandoor. Ja, het bestaat echt. Met de bewegende loopband ga je op zoek naar de volgende locatie.

2. Vette VETbikes

  • Daar lachen elektrische stepjes je tegemoet. Ze schreeuwen om uitgetest te worden. Deze vette 'VETbikes' lenen zich voor zowel beginnende bestuurders als duivelse durfals. De stepjes kunnen alle kanten op. Aan jullie de taak om de goede kant op te gaan...

3. Sierlijke Solex

  • Het volgende punt bereikt? Gefeliciteerd, jullie zijn al over de helft. Alleen niet te vroeg juichen... jullie zijn er natuurlijk nog niet helemaal. De keuzes die jullie maken tijdens de solextocht bepalen of jullie De Postwagen weer vinden of... dat jullie weer terug bij af zijn.

De Helikopter Dropping met Ratrace is een uniek en spectaculair uitje in Groningen, Friesland en Drenthe. Aangeboden door Partycentrum De Postwagen te Tolbert. Je bent in een oogwenk bij ons evenemententerrein via de snelweg (A7).

Overzicht opties

180,- p.p. (vanaf 30 personen, helikopter +3 voertuigen)
of
160,- p.p. (vanaf 30 personen, helikopter +2 voertuigen)

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
Helicopter

Contact opnemen over Helikopter Dropping

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Rianne

Met onze personeelsvereniging een fantastisch uitje gehad! Gestart met een helikopterdropping en de weg terug rijden op eerst solexen en daarna vetbikes en funriders. Afgesloten met een barbecue. Alles tot in de puntjes geregeld! Prachtige uurtjes boven en door het Westerkwartier!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren