Helicopter

Helikopter Dropping + Ratrace

Absolute voltreffer: fantastische helikoptervlucht • aantrekkelijk vervolg • ongekend gaaf

Pak eens echt uit. Denk groots. De Helikopter Dropping met Ratrace zorgt hoe dan ook voor legendarische verhalen op de werkvloer...

 • Het beste bedrijfsfeest
 • Spektakel
 • De basis voor legendarische verhalen

Helikopter Dropping + Ratrace

Het beste bedrijfsfeest. De wieken draaien op volle snelheid. Klaar om op te stijgen? De Helikopter Dropping is een Postwagen XXL-activiteit waar het personeel jaren later nog steeds over spreekt. De basis voor legendarische verhalen. Het fraaie Westerkwartier heet jullie welkom vanaf boven. Intussen giert de adrenaline door je lijf. De dropping is pas het begin. De tijd gaat tikken. De race begint.

Race vol spanning

Jullie zijn geland. Vanaf nu neemt de adrenaline nog meer toe. Vind maar eens de weg terug. Het wordt een race vol spanning met bijzondere activiteiten. Alles lijkt op een Ratrace. Ken je het idee van een hamstermolen? Dat idee: je komt redelijk snel vooruit, maar ga je ook de goede kant op? Of eindig je weer op de plek waar je begon? Postwagen XXL Activiteiten daagt je uit om je verstand te gebruiken en op tijd bij de finish te komen. Schiet op.

1. Mooie start: Moonwalker

 • Na de Helikopter Dropping staat de Moonwalker klaar om jullie naar het volgende punt te brengen. Dit is een uniek voertuig met een loopband. In de sportschool kun je op een loopband zo hard lopen als je wilt, maar je komt niet vooruit. Bij deze loopband activeer je het voertuig (een soort fiets) en maak je al snel heel wat meters. Heel gaaf.

2. Fanatiek vervolg: VETbike

 • De volgende locatie bereikt? Netjes. Tijd om over te stappen op het volgende speciale voertuig: de VETbike. Een soort elektrische step die ontzettend stoer is. Ga naar links of ga naar rechts en ervaar het genot van deze gave step. Allemaal leuk en aardig, maar vergeet niet de juiste kant op te gaan...

3. Spektakel op de Solex

 • Het grootste deel van de route hebben jullie inmiddels afgelegd, maar denk niet dat het nu allemaal wel goed komt. Nog steeds moeten er beslissingen gemaakt worden die cruciaal zijn in de race... De solextocht is het slotstuk van dit supertoffe bedrijfsfeest. Trek de lange leren jas aan. Zet de pothelm op. En geef gas.

Het evenemententerrein voor XXL bedrijfsuitjes van Partycentrum De Postwagen is in Tolbert, een dorpje tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Via de A7 ben je er zo. De Helikopter Dropping met Ratrace start bij De Postwagen. We zien je daar, tot dan.

Overzicht opties

180,- p.p. (vanaf 30 personen, helikopter +3 voertuigen)
of
160,- p.p. (vanaf 30 personen, helikopter +2 voertuigen)

   Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 
 • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
Helicopter

Contact opnemen over Helikopter Dropping XXL

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Rianne

Met onze personeelsvereniging een fantastisch uitje gehad! Gestart met een helikopterdropping en de weg terug rijden op eerst solexen en daarna vetbikes en funriders. Afgesloten met een barbecue. Alles tot in de puntjes geregeld! Prachtige uurtjes boven en door het Westerkwartier!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172