Hechte band met zorginstellingen

Hechte band met zorginstellingen

Zorginstellingen weten de weg naar De Postwagen moeiteloos te vinden. We onderhouden een hechte band met stichtingen en organisaties in – of gerelateerd aan – de (geestelijke) gezondheidszorg.

Die ervaring komt goed van pas bij het samenstellen van een activiteitenprogramma en een diner voor cliënten, hun begeleiders en de zorginstelling als geheel. Alles op maat.

We onderhouden een hechte band met stichtingen en organisaties in de (geestelijke) gezondheidszorg

Veel ervaring met zorginstellingen

De Postwagen heeft (onder andere) voor de volgende zorginstellingen en stichtingen de uitjes en het eten verzorgd: 

  • De Zijlen
  • Philadelphia
  • Talant
  • Promens Care
  • Make-A-Wish 
  • ZINN
  • NOVO

Activiteiten, buffetten en themafeestjes

We zien vaak dat dit soort partijen opnieuw een beroep doen op ons bedrijf voor de verzorging van bijvoorbeeld buffetten en activiteiten. Wat betreft de buffetten is het Warm en koud buffet geliefd.

Een andere (erg gewilde) optie is om lekker te gaan barbecueën. Dat kan het hele jaar door. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en kunnen we ook op maat iets betekenen. 

Bij de activiteiten is de Silent Disco een grappige uitschieter. Verder zijn de themafeestjes bijzonder populair. Denk hierbij aan de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje en het Campingfeest.  

De themafeestjes zijn bijzonder populair

Een uitje met geluksmomentjes

Het aanbieden van passende programma's voor zorginstellingen past bij de missie van De Postwagen om 'een uitje met geluksmomentjes' te serveren. We geloven dat 'plezier hebben' een essentieel onderdeel van het leven is.

Genieten van elkaars gezelschap in een sfeervolle setting. Samen lachen. Wij gaan voor geluksmomentjes en zien dat deze insteek in lijn is met de doelen die zorginstellingen nastreven. 

We geloven dat 'plezier hebben' een essentieel onderdeel van het leven is

Naast het 'emotionele voordeel' van De Postwagen is er ook een praktisch voordeel: de centrale ligging, op de rand van Friesland, Groningen en Drenthe. Hierdoor is het terrein in Tolbert voor alle zorginstellingen goed bereikbaar.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's