Groepsuitjes Groningen

Groepsuitjes Groningen

Op het Grunneger platteland valt ontzettend veel te beleven. Tenminste, als je in de buurt bent van partycentrum De Postwagen. Wij bieden dé locatie voor unieke groepsuitjes in Groningen, die je kunt combineren met heerlijk eten. Familiedag? Dagje uit met vrienden? Personeelsfeest? Welkom!  

Activiteiten voor groepsuitjes (8 tips)

Centraal in Noord-Nederland (op een paar minuten van de A7) vind je De Postwagen. Wij bieden de beste activiteiten voor families, vrienden en bedrijven. Aangezien het aanbod van uitjes nogal groot is, bieden we je een overzicht met 8 tips:

De beste activiteiten voor families, vrienden en bedrijven

Volledig verzorgde groepsuitjes

Ons partycentrum is veel meer dan een 'standaard' partycentrum. We serveren verrukkelijk eten in schitterende (stijlvolle en sfeervolle) zalen. Het restaurant wordt uitstekend gewaardeerd door onze gasten. We bieden volledig verzorgde groepsuitjes aan. Combineer de uitjes bijvoorbeeld met buffetten of een Indoor Barbecue. Bekijk ook eens de Bulgaarse Smulsteen.  

Gunstige ligging 

We noemden het al even, De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland. Die ligging is gunstig voor het organiseren van groepsuitjes in Groningen. De afstand tot onze accommodatie is bijna altijd te overzien, mede dankzij de vlotte A7. 

Unieke groepsuitjes in Groningen ontdek je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172