Groepsuitjes Friesland

Groepsuitjes Friesland

Families vieren hier hun feestjes, bedrijven beleven boeiende bedrijfsuitjes en vrienden laten zich verrassen door de leukste groepsuitjes in Friesland. Het gezelschap, de gelegenheid en de groepsgrootte zijn altijd geschikt voor De Postwagen. Voor 2, 5 en 1.500 personen hebben wij een passend aanbod van activiteiten. 

Gave groepsuitjes 

Het provinciale platteland vormt het perfecte decor voor gave groepsuitjes in Friesland. Even voorstellen: de stoere VETbike, een VET voertuig voor een rondrit in de regio. De nostalgische Solex vormt een geduchte concurrent, met passende kledij. Net zo cool: de Moonwalker, een loopband in een gekke fietsconstructie. Dat moet je echt beleven. 

De stoere VETbike, een VET voertuig voor een rondrit in de regio

5 andere ideetjes:

Bekijk hier vooral even alle activiteiten bij De Postwagen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Dat zou zonde zijn. 

Escape room (met een thema) voor groepen

Dieren en dansen

In het kader van opvallende uitjes bieden we activiteiten met dieren aan: Daten met struisvogels, een Training Schapendrijven en Spiegelen met paarden. Drie toppers van de bovenste plank. Andere aanraders, zonder dieren: Salsa dansen en Linedancing!

Opvallende uitjes

Volledig verzorgde groepsuitje

Groepsuitjes in Friesland zijn pas compleet als er ook (lekker) eten is. De Postwagen begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden we volledig verzorgde groepsuitjes aan. Je kunt zelf kiezen waarmee je de vrienden, collega's of familieleden wilt verwennen. De Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill zijn beide populair, evenals de menukaart van het restaurant

De leukste groepsuitjes in Friesland beleven jullie bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172