Groepsuitje Friesland

Groepsuitje Friesland

Je hoeft niet langer na te denken over een leuke locatie voor een groepsuitje in Friesland. Wij verklappen alvast dat De Postwagen een goed plekje is, met verschillende soorten uitjes voor kleine en grote groepen. Volgens gasten biedt onze locatie een ambiance die in de stad van de liefde niet zou misstaan. Gelukkig is De Postwagen altijd dichtbij. 

Groepsuitje met leuke activiteiten

  • Stap in de tijdmachine en reis terug naar 1960. Het straatbeeld wordt behoorlijk gedomineerd door de Solex. Regelmatig trekt er een stoet solexen voorbij. De bestuurders zijn voorzien van zware leren jassen en ook hun caps zijn van leer. Bij Nostalgie op de Solex herstellen jullie dit straatbeeld. Ontdek de omgeving: het ontzettend populaire voertuig is terug van weggeweest. 
  • Stap niet in de tijdmachine, maar ga op stap. Met een ezel! Een hilarische activiteit voor een groepsuitje in Friesland. Nu we het toch over dieren hebben, moeten we zeker even de bedrijfstraining Schapendrijven noemen. Intussen is Daten met struisvogels een activiteit die steeds meer mensen moeken bij De Postwagen. Weer eens iets anders dan de doorgaanse uitkomst via Tinder
  • Pak je pijl en boog voor Archery Tag (boogschieten op elkaar), een spannend groepsuitje vol actie en vermaak.  

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Bekijk de uitjes voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. 

Daten met struisvogels, weer eens iets anders dan de doorgaanse uitkomst via Tinder

Uit eten: compleet groepsuitje in Friesland

Geef het groepsuitje extra glans door (vooraf, tussendoor of na afloop) samen uit eten te gaan. Het partycentrum en het restaurant zitten in hetzelfde (prachtige) pand, voorzien van sfeervolle zalen met stijl en klasse. Er zijn volop mogelijkheden voor het eten

  • De Bulgaarse Smulsteen bijvoorbeeld, een bijzondere specialiteit uit het buitenland. Het gaat hier om een grote steen, gevuld met vlees, groente en aardappelen. De steen komt (vanuit de oven) direct op tafel en blijft nog heerlijk lang warm. 
  • Kies voor à la carte, bekijk de menukaart van het restaurant. Voor groepen is het luxe keuzemenu een aangenaam alternatief, omdat ieder groepslid dan hetzelfde bedrag betaalt. Wel zo makkelijk als een groepsuitje wilt organiseren. 
  • De Indoor Barbecue maakt het mogelijk om het hele jaar door lekker te barbecueën. Laat je in de zomer niet afschrikken door het woordje Indoor, want natuurlijk hebben we een terras beschikbaar (in- en uitlopen).  

Een leuke locatie voor een groepsuitje in Friesland: De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's