Groepsovernachting in Friesland

Groepsovernachting in Friesland

Uitjes organiseren is al één ding, maar er dan ook nog eens een groepsovernachting bij zoeken... We maken het je gelukkig makkelijk met een ideale locatie voor activiteiten en overnachtingen. Vrienden, verenigingen en scholen gingen je al voor. Laat deze kans niet liggen en reserveer onze accommodatie voor een bijzondere groepsovernachting in Friesland. 

Een unieke groepsovernachting in Friesland

Jaren geleden was manegehouder Louwe Mulder op handelsmissie in Rusland en Polen. Daar werd hij geconfronteerd met het lot van enkele legerwagons. Ze waren nutteloos geworden door de val van het IJzeren Gordijn. Louwe ontfermde zich over de wagons en gaf ze een nieuw leven als groepsaccommodatie. De compleet gerestaureerde legerwagons zijn nu weer waardevol.

Kampvuur en beachvolleybal

Dat blijkt wel uit de vele vraag. Regelmatig zijn we volgeboekt. Groepen komen met veel plezier naar De Postwagen, aangezien de accommodatie allerlei faciliteiten heeft. Neem nou het beachvolleybalveld en de kampvuurplek. Of de bar en tapinstallatie binnen. Met name de centrale feestzaal valt op. Die is van binnenuit te bereiken. Dit is waar de mooiste verhalen geboren zijn. 

Gezellige groepsaccommodatie 

Dankzij bovenstaande faciliteiten biedt De Postwagen een uiterst gezellige groepsovernachting in Friesland. Vertel elkaar de beste spookverhalen bij het kampvuur en neem marshmallows mee. Kies een thema en richt de feestzaal in dat thema in. Organiseer een modeshow vol foute kleding. We helpen jullie met plezier (bijvoorbeeld via de Foute Party). 

Eten en uitjes

Maak de avond nog gezelliger met een goed voorprogramma: denk aan een buffet met aansluitend de Silent Disco. Of een smartlappenavond met karaoke. Gegarandeerd gezellig. De Pubquiz is eveneens een aantrekkelijk idee, net als Ik hou van Holland. Ons partycentrum heeft genoeg keus met een breed aanbod van activiteiten. Bekijk het eten en de uitjes

De ideale locatie voor een groepsovernachting in Friesland

Vriendenuitje of familie-uitje, verenigingsweekend of een introductiekamp van school: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172