Groepsarrangementen in Groningen

Groepsarrangementen in Groningen

De beste groepsarrangementen in Groningen vind je op de rand van het platteland. In het grensgebied met Friesland en Drenthe ligt partycentrum De Postwagen. Een prachtig pand, leuke activiteiten en lekker eten vormen gezamenlijk een prettige mengelmoes voor groepen. Dagelijks verwelkomen we verenigingen, vriendengroepen en families, bedrijven en studenten.

Rustige en actieve uitjes, indoor en outdoor 

Al deze groepen kiezen voor aangename arrangementen, die helemaal compleet zijn. Onmisbaar in dat geheel zijn de uitjes. Denk aan rustige en actieve uitjes, indoor en outdoor. Alles is mogelijk:  

Bekijk alle activiteiten om een goede indruk te krijgen van het totaalaanbod.  

Een ontzettend leuk en leerzaam uitje

Ontdek onze smaakparels 

Een geliefd onderdeel van de groepsarrangementen in Groningen is het eten. Op dit onderdeel scoren we hoge cijfers van onze gasten, getuige hun ervaringen. Zij vallen voor de verleidelijke Smulsteen, een Bulgaarse specialiteit. Ook de Indoor Barbecue heeft aantrekkingskracht. Enkele andere opties:

Ons restaurant biedt groepen nog veel meer smaakparels. Bekijk al het eten en leg op tijd je voorkeur(en) vast, want we zijn regelmatig volgeboekt. 

Vlot naar Tolbert

In het midden van Noord-Nederland ligt het vredige dorpje Tolbert, de thuisbasis van geluksmomentjes. Hier is ons partycentrum gevestigd. Vanuit welke provincie je ook komt, je kunt altijd vlot naar Tolbert. De A7 ligt op enkele minuten rijden, een bushalte zit op loopafstand van ons pand.

De Postwagen: de beste groepsarrangementen in Groningen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172