Groepsaccommodatie in Friesland

Groepsaccommodatie in Friesland

Dankzij een uitstekende infrastructuur en weinig verkeer is het altijd prettig rijden in Friesland. Eenmaal op de A7 ben je vliegensvlug in Tolbert. In dat dorp biedt Partycentrum De Postwagen Friesland een bijzondere groepsaccommodatie aan. Want zeg nou zelf: heb je ooit eerder geslapen in legerwagons uit Rusland? Vergeet de kampeerboerderij of een simpele slaapschuur. Met onze Russische legerwagons overnacht je in stijl. En goedkoop.

Heb je ooit eerder geslapen in legerwagons uit Rusland?

5 voordelen van onze groepsaccommodatie in Friesland

  1. Handige keuken met koelkast, vriezer, etc.
  2. Beregezellige bar met tapinstallatie
  3. Terras met eigen plek voor een kampvuur
  4. Sfeervolle feestzaal voor 80 personen
  5. Zestig slaapplaatsen dankzij tien legerwagons

Ook vind je rondom het groepsverblijf een (voetbal)veld, speeltuin en beachvolleybalveld.

Combineer met andere activiteiten

Een nacht of weekendje in de groepsaccommodatie in Friesland kun je combineren met leuke activiteiten. Enkele tips op een rijtje:

Er zijn nog veel meer uitjes mogelijk.

Eten en drinken bij de groepsaccommodatie

Bij De Postwagen Friesland kun je terecht voor de lekkerste maaltijden en drankjes. Zo kun je gezellig met z'n allen genieten van een barbecue of een luxe diner. Je mag ook gewoon zelf eten en drinken meenemen naar de groepsaccommodatie. Te lang gefeest? Slaap lekker uit en geniet van daarna van de lunch.

Supercentraal

Tolbert ligt supercentraal tussen Friesland, (provincie) Groningen en Drenthe. Vanuit Heerenveen, (stad) Groningen en Assen ben je er in een kort tijdsbestek. Moet je van verder komen? Ook dan mag je je verheugen op een prettige reis door mooie landschappen en over grote wegen. En eh... het is nog altijd minder ver weg dan Rusland, waar de legerwagons eerst stonden.

Gezellig met z'n allen overnachten in een prachtige en bijzondere groepsaccommodatie in Friesland bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie