Unieke groepsaccommodatie Groningen

Unieke groepsaccommodatie Groningen

Vooruit, we zijn eerlijk tegen je. Er zijn genoeg groepsaccommodaties in Groningen waar je prima terecht kunt. Alleen dat zijn geen legerwagons uit Rusland. Wat? Precies. Bij Partycentrum De Postwagen bieden we een bijzondere groepsaccommodatie aan, uniek in Nederland: tien Russische legerwagons met zes slaapplaatsen per wagon. 

Feestzaal

De legerwagons in Groningen zijn aan één kant rechtstreeks gekoppeld met een mooie feestzaal. Daardoor slaap je toch gezellig met z'n allen bij elkaar in hetzelfde complex en hoef je niet per se naar buiten toe. De feestzaal is groot genoeg voor tachtig man. Geen feest is compleet zonder eten en drinken. Je mag dat ook zelf meenemen.

Je mag eigen eten en drinken meenemen

Bier en wijn

Geen trek om zelf wat te doen aan je trek? Het restaurant van De Postwagen zit om de hoek, op loopafstand. Een prachtig pand met heerlijke maaltijden. Je kunt lekker uitslapen om vervolgens aan te schuiven voor de lunch of brunch. Een High Beer, of High Tea kan natuurlijk ook. Een aantrekkelijke afsluiter van het programma.

Aantrekkelijke afsluiter

Hoe zit het met die legerwagons?

Tientallen jaren geleden deden de wagons dienst als radioverbindingswagens voor het Russische leger. Uiteindelijk verloren ze die functie en leken ze voorgoed te sneuvelen. De Nederlandse ondernemer Louwe Mulder zag destijds de potentie van de legerwagons en zo was al snel het idee voor de unieke groepsaccommodatie in Groningen geboren.

Uitstekend bereikbaar

De groepsaccommodatie is wegens de centrale ligging in Tolbert (nabij de A7 tussen Friesland, Groningen en Drenthe) uitstekend bereikbaar. Eenmaal van de snelweg af, is het slechts nog een paar minuten rijden. Er is meer dan genoeg ruimte om te parkeren (gratis). Ook met het OV is Tolbert goed te doen.

Alle antwoorden

Heb je nog vragen voor één van onze medewerkers? Ons team staat voor je klaar met alle antwoorden.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie