Groepsaccommodatie Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe

De uitstraling van onze groepsaccommodatie in Drenthe is een constante ode aan gezelligheid. Dit is geen gewone groepsaccommodatie. Dit is iets aparts. Iets unieks. Het gaat om een mooie feestzaal die omringd wordt door tien legerwagons uit Rusland. Elke legerwagon telt zes slaapplaatsen.

Een constante ode aan gezelligheid

Activiteit en overnachten

Partycentrum De Postwagen in Tolbert vervult in Drenthe een voortrekkersrol op het gebied van activiteiten. Vanuit heel Nederland komen gasten genieten van de vele uitjes. De Postwagen biedt ze een uitje met geluksmomentjes. Met de prachtige ligging (tussen Drenthe, Groningen en Friesland) is het partycentrum voor iedereen vrij goed bereikbaar. Toch kan de afstand een reden zijn om voor een overnachting te kiezen. Daarvoor is de groepsaccommodatie ideaal.

Jij daar in de radio

Ooit was er een tijd dat radioverbindingswagens een onmisbaar onderdeel vormden van het Russische leger. Deze legerwagons hebben in het heden een totaal andere functie. Ze zijn verhuisd naar Nederland voor een allerlaatste stationering. Elke legerwagon is rechtstreeks gekoppeld aan een mooie feestzaal, zodat je niet naar buiten hoeft om (na een heerlijk dagje uit en een avond vol gezelligheid) je slaapplek te betreden. Een origineel verblijf in Drenthe.

Elke legerwagon is rechtstreeks gekoppeld aan een mooie feestzaal

5 voorbeelden van faciliteiten

De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. Faciliteiten die je hier vindt zijn onder andere:

 1. Keuken met koelkast, fornuis, waterkoker, etc.
 2. Grote zaal voor 80 personen
 3. Eigen terras en plek voor kampvuur
 4. Bar met tapinstallatie
 5. Speelveld (bijvoorbeeld beachvolleybal)

In de feestzaal kan jouw groep feest vieren tot 's avonds laat en 's ochtends genieten van een (selfmade) lekker ontbijtje. Of slaap lekker uit en schuif aan voor een volledig verzorgde lunch. Dat kan natuurlijk ook. Al met al zijn er genoeg faciliteiten voor een ideale overnachting in Drenthe. 

3 tips voor een Groepsaccommodatie Arrangement

Ga je overnachten in de bijzondere groepsaccommodatie van De Postwagen, dan kun je dit combineren met allerlei activiteiten. Enkele tips:

 1. Dropping
 2. WC-pot-Race
 3. Glow in the dark midgetgolf

Daarnaast kun je een combinatie maken met lekker eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor de High tea. Het Farmhouse 3 gangen buffet of de Bourgondisc Lunchbuffet zijn eveneens absolute aanraders.

Of je nu een groepsaccommodatie zoekt voor je sportclub, familiefeest of school, je bent bij Partycentrum De Postwagen op het juiste adres. Een uitje met geluksmomentjes. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie