Glutenvrij uit eten

Glutenvrij uit eten

Mogelijk zit je vast aan een glutenvrij dieet. Het is dan soms best lastig om uit eten te gaan in een restaurant. Gelukkig heb je nu De Postwagen ontdekt. Geniet van glutenvrije gerechten in een prachtig pand op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Het is tijd om weer lekker zonder zorgen (buitenshuis) te eten: glutenvrij uit eten.

Glutenvrije gerechten

Het is een bekend gegeven dat veel producten gluten bevatten of in aanraking komen met andere producten waar gluten in zitten. Mensen met coeliakie hebben daar niks aan. Thuis is het nog mogelijk om deze producten vakkundig te vermijden, maar het wordt wel wat moeilijker als je uit eten gaat. 

Dus is het jouw taak om een glutenvrij restaurant te vinden. Waar je kunt kiezen voor gerechten met glutenvrije ingrediënten. De Postwagen is zo'n restaurant waar je glutenvrij uit eten kunt. Van het Gronings weiderund tot de Verfijning van paling en aardappel (voorgerechten) en van de Vergeten vleessoorten tot de Kabeljauw (hoofdgerechten), er is voldoende keus

 De Postwagen is zo'n restaurant waar je glutenvrij uit eten kunt

Glutenvrij restaurant

De Postwagen is centraal gelegen in Noord-Nederland. Zowel vanuit Groningen, Friesland als Drenthe ben je er in korte tijd. Met name plaatsen als Leek, Marum en Roden liggen op een steenworp afstand. Ook vanuit de volgende plekken ben je er redelijk snel:

  • Assen
  • Buitenpost
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Noordhorn
  • Surhuisterveen
  • Zuidhorn

Glutenvrij uit eten in je eigen omgeving: voor een goed en gezellig restaurant kom je naar De Postwagen.  

De Postwagen is centraal gelegen in Noord-Nederland

Uitjes en overnachten

Een aantrekkelijk idee: voor of na het eten een leuke activiteit doen. Ons evenementencentrum biedt allerlei uitjes bij de locatie (spelshows zoals Ik hou van Holland, Oh, wat een decennium, Jongens tegen de meisjes en Alles mag vandaag) en in de regio (gave toertochten op de VETbike of Moonwalker bijvoorbeeld). Uiteindelijk kun je overnachten in legerwagons, hoe stoer is dat!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's