Glutenvrij restaurant Drenthe

Glutenvrij restaurant Drenthe

Uit eten gaan is voor gasten met coeliakie soms best even spannend. Vind maar eens een glutenvrij restaurant in Drenthe. De Postwagen houdt rekening met alle gasten die glutenvrij moeten eten. Bij dit historisch ogende restaurant hebben de koks een speciale menukaart samengesteld voor mensen met een glutenintolerantie. Kies uit allerlei glutenvrije gerechten.

Glutenvrij uit eten in Drenthe

Van nature zitten gluten al in best veel producten. Vaak kom je ze ook tegen in producten waarbij je dat niet direct zou verwachten. Daarom is het een kwestie van goed opletten. Toch kun je het jezelf makkelijker maken. Kies voor een restaurant met glutenvrije gerechten. Dan weet je dat het goed zit. Zo hoef je niet thuis aan de slag met glutenvrije ingrediënten. Zorgeloos genieten. Lekker uit eten in een restaurant, het kan weer. 

Zorgeloos genieten. Lekker uit eten in een restaurant, het kan weer

Smakelijke voorbeelden

Op ons Glutenvrij menu staan gewilde smaaksensaties. Het Gronings weiderund en de Verfijning van paling en aardappel zijn populaire voorgerechten, terwijl bij de hoofdgerechten de Vergeten vleessoorten en onze Kabeljauw op veel fans kunnen rekenen. Dit zijn puur een paar voorbeelden. Bekijk de genoemde menukaart voor meer gerechten.

Glutenvrij restaurant centraal gelegen

De Postwagen is centraal gelegen in Noord-Nederland. Het restaurant is uitstekend te bereiken vanuit zowel Groningen, Friesland als Drenthe. Kom je bijvoorbeeld uit Roden, Leek of Marum? Dan ligt restaurant De Postwagen op een steenworp afstand. Maar ook vanuit de volgende plaatsen is De Postwagen Drenthe gemakkelijk en snel te bereiken:

 • Assen
 • Buitenpost
 • Drachten
 • Heerenveen
 • Noordhorn
 • Surhuisterveen
 • Zuidhorn

Op korte afstand smullen van onze glutenvrije gerechten. Je zit helemaal goed bij De Postwagen. Een gezellig en glutenvrij restaurant in Drenthe. 

Activiteiten en arrangementen 

De dag wordt nog leuker als je ook een activiteit doet. Met talloze uitjes zit er altijd iets gaafs tussen. Stel zelf je arrangement samen door één (of meerdere) activiteit(en) te kiezen die je zou willen doen naast het eten. Neem vervolgens contact op. Tip: reserveer op tijd. We zitten vrij vaak vol. 

PS

Geef bij online reserveren in het opmerkingenveld je allergie aan.

 • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
 • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
 • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's