Glow in the Dark Minigolf Groningen

Glow in the Dark Minigolf Groningen

Jullie stappen in een donkere ruimte. Daar is het parcours, voorzien van fluorescerende kleuren. Dat ziet er gaaf uit! Dit is niet zomaar 'minigolf', dit is 'glow in the dark minigolf'! Een gaaf groepsuitje voor alle leeftijden. Maak kennis met Glow in the Dark Minigolf Groningen bij partycentrum De Postwagen. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Extra spannend

Minigolf is best een spannend spelletje. Hoe pak je de volgende hindernis aan? Zal de bal in de hole gaan na deze slag? Het is altijd een leuke bezigheid voor beginners en gevorderden. Het effect van glow in the dark maakt deze activiteit extra spannend. Enerzijds het donker, anderzijds de felle kleurtjes. De hele setting creëert een bijzondere wereld. 

Groepen en feestjes

Minigolf met glow in the dark is bij uitstek geschikt voor groepen en feestjes. Ga een weddenschap aan met je collega's of daag je vrienden uit. Wie weet lukt het wel om een hole-in-one te slaan. Hoewel dat in het donker natuurlijk wel wat moeilijker is dan normaal. Glow in the dark Minigolf Groningen is een superleuke invulling voor (familie)feestjes en partijen. 

Een superleuke invulling voor (familie)feestjes en partijen

Hapjes en drankjes

Van diverse borrelhapjes tot bittergarnituur en salades (buffet) en van Toffe Tafelgrill tot Bulgaarse Smulsteen: ons aanbod op het gebied van eten en drinken is veelzijdig. Verruil indoor minigolf voor de Indoor Barbecue of ga voor het luxe keuzemenu voor groepen. Daarnaast is het mogelijk om 'gewoon' à la carte te eten in het sfeervolle restaurant, kijk eens op de menukaart

Locatie Glow in the Dark Minigolf Groningen

Onze minigolfbaan ligt langs de snelweg (A7) naar Groningen. Vanaf afrit 34 is het slechts enkele minuten rijden naar De Postwagen te Tolbert. Ook vanuit Friesland en Drenthe zijn we uitstekend bereikbaar. Volg na het verlaten van de snelweg de bruine borden (toeristische bewegwijzering). We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij onze accommodatie. 

Glow in the Dark Minigolf Groningen is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's