Glow in the Dark Minigolf Friesland

Glow in the Dark Minigolf Friesland

Het is een bijzondere ervaring: minigolf in het donker met fluorescerende kleuren. Dankzij deze variant is minigolf weer helemaal hip. De nieuwe setting spreekt zowel ouderen als jongeren aan. Geen wonder dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen bij Glow in the Dark Minigolf Friesland. Minigolf is leuk, vooral in het donker!

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Ideale groepsactiviteit 

Indoor minigolf is een ideale groepsactiviteit. Iedereen kan meedoen. Het spel is toegankelijk, maar ook uitdagend. De toevoeging van duisternis en lichtgevende (glow) elementen maakt minigolf extra speciaal. App je vrienden, roep je collega's bij elkaar of schakel je familie in. Het is tijd voor een concurrentiestrijd. Onder deze omstandigheden wordt het een boeiend potje!

Het spel is toegankelijk, maar ook uitdagend

Glow Minigolf combineren met andere uitjes

Glow in the Dark Minigolf Friesland is onderdeel van De Postwagen, een partycentrum met talloze originele activiteiten. Dit maakt het ontzettend makkelijk om minigolf te combineren met andere uitjes. De Moonwalker nodigt je uit voor een geniale kennismaking, de tijd tikt bij de Race to Escape en we ruiken de kaaslucht al bij Ik hou van Holland

Samen uit eten

Intussen verzamelt de groep zich rond de Indoor Barbecue: genieten! Uiteraard zijn er aantrekkelijke alternatieven, zoals de buffetten en de Bulgaarse Smulsteen. Iets kiezen van de menukaart is een andere optie. Daarnaast bieden we vegetarische gerechten aan. Kortom, allerlei mogelijkheden om samen uit eten te gaan. 

Centrale ligging Glow in the Dark Minigolf Friesland

De Postwagen ligt op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Deze centrale ligging zorgt voor een gunstige bereikbaarheid in Noord-Nederland. Neem op de A7 afrit 34 (vanuit Groningen) en volg de toeristische bewegwijzering (bruine borden). Vanuit Heerenveen/Drachten is het ook mogelijk om afrit 33 al te nemen. We zien je graag op onze glow in the dark minigolfbaan! 

Glow in the Dark Minigolf Friesland is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter) 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172