Oldtimerbus huren Drenthe, Friesland en Groningen | De Postwagen

Gezellig met de Oldtimerbus

Enthousiasme bij groepen: voordelig • gezellig vervoer • speciaal gevoel

Een pareltje uit 1976, onze opvallende oldtimerbus is al tientallen jaren oud. Zo wordt de rit van en naar De Postwagen extra bijzonder. De bus heeft ruimte voor 36 personen.

  • Authentieke oltimerbus
  • Speciaal vervoer
  • Goedkoop huren

Gezellig met de Oldtimerbus

Een groepsactiviteit is op zichzelf al leuk, maar het wordt nog leuker met speciaal vervoer. Een goed voorbeeld is de gezellige oldtimerbus van De Postwagen. Hiermee begint het feestje al direct bij vertrek. Arriveer in een mooie setting bij hét partycentrum van Noord-Nederland. 

Bus met karakter

Dit is niet zomaar een bus. Het is een bus met karakter. Al decennialang. Waar veel voertuigen door de loop van jaren grondig zijn veranderd, is deze rakker altijd hetzelfde gebleven. Een uitnodigend ontwerp dankzij de ronde koplampen en het vriendelijk ogende lijnenspel. Stap maar in, op naar de activiteit!

Oldtimerbus in combinatie met een activiteit

De oldtimerbus is bedoeld om gasten van De Postwagen leuk en origineel vervoer aan te bieden rond de activiteiten die (bij ons) op locatie worden gedaan. Denk aan een combinatie met (bijvoorbeeld) Bowlen in stijl, Glow in the Dark Midgetgolf of Curling met plezier. Ook Nostalgie op de Solex en Beleef de Moonwalker zijn geschikte 'kandidaten'. 

Leuk en origineel vervoer rond de activiteiten

Combineren met een lunch of diner

Het vervoer via de oldtimerbus valt uitstekend te combineren met een lunch of diner in het restaurant. Een Indoor Barbecue behoort eveneens tot de mogelijkheden, net als de Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen. Allerlei aantrekkelijke opties voor het eten dus. Proef de smaken uit de regio en geniet. 

Overzicht

huur oldtimerbus 
per gereden uur 137,50 (maximaal 36 personen) 

+wachttarief per uur
60,- 

     Deze bus is alleen te boeken in combinatie met een activiteit en/of maaltijd

Voordelig op pad

De oldertimerbus huur je vrij voordelig. Deel de totaalsom maar eens door het aantal personen. Als je van een volle bus uitgaat, is de uitkomst al snel goedkoop te noemen. Daarvoor krijg je een en al gezelligheid terug, ouderwets in de bus met z'n allen. Ga op pad en reserveer dit voertuig op tijd via het formulier. 

Oldtimerbus huren Drenthe, Friesland en Groningen | De Postwagen

Contact opnemen over Gezellig met de Oldtimerbus

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Jacques

Wij hebben afgelopen zaterdag de verjaardag van mijn vrouw hier gevierd. We hebben ons laten ophalen met de oude gele bus en uiteraard ook weer terug. Dit in combinatie met solex rijden en met de elec. fiets. Vervolgens een warm en koud buffet. Echt super mooi om te zien en nog lekkerder om te eten. De hele dag super goede bediening die met je mee dacht als het net even anders liep door de warmte. Een ECHTE AANRADER! Doe het en je krijgt er zeker geen spijt van.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172