supfun vrijgezellenfeest

Populair FunSup: Supsafari Vrijgezellenfeest

Getipt om deze redenen: leuke activiteit • mooie route • prettige suptocht

Suppen als vrijgezellenfeest, een aantrekkelijke activiteit. Jullie kunnen normaal of elektrisch suppen, met het landschap van het Westerkwartier als decor. Maak het mee bij FunSup De Postwagen. Een leuke belevenis.

  • Normaal of elektrisch suppen
  • Heerlijk ontspannend
  • Verken het Groningse Westerkwartier

FunSup: Supsafari Vrijgezellenfeest

Ga op supsafari door het Westerkwartier met de stabiele supboards van FunSup De Postwagen! Na een korte instructie gaan jullie lekker suppen. Een origineel vrijgezellenfeest vol ontspanning en plezier. Verken het Groningse grensgebied in de buurt van Friesland en Drenthe en geniet van deze leuke suptocht. 

Staand peddelen 

Bij dit vrijgezellenfeest gaan jullie staand peddelen op supboards. Daar komt ook de naam vandaan: Stand Up Paddling (SUP). Het supboard zelf heeft veel overeenkomsten met een surfplank. Door de staande houding krijg je veel meer mee van het landschap. Zo kun je heerlijk ontspannen op het water met een mooi uitzicht. 

Supsafari Vrijgezellenfeest 

Het Supsafari Vrijgezellenfeest leidt jullie door het Westerkwartier. Een landschap dat bekend staat om een zowel wijds als halfopen landschap, met wierden sloten en graslanden. Afgewisseld door begroeide stukjes natuur, coulissen en dijken. De toekomstige bruid of bruidegom heeft vast op alles gerekend, maar dit? Doen!

De toekomstige bruid of bruidegom heeft vast op alles gerekend, maar dit? Doen!

Elektrisch suppen (Funsup E-editie) 

De supboards zijn gemakkelijk in het gebruik. Je bent al snel gewend aan de juiste manier van staan en peddelen. Daarom kost het weinig moeite om te blijven staan en om vooruit te komen. Zien jullie toch op tegen het peddelen? Dan hebben we een innovatieve oplossing: elektisch suppen. 

De vin onder het supboard zorgt in deze variant voor de aandrijving, waardoor het kleine beetje inspanning niet langer nodig is. Jullie kunnen per persoon kiezen of jullie normaal of elektrisch willen suppen.  

Pauze met wat lekkers 

Willen jullie een backpack mee voor onderweg? Het is mogelijk om tijdens de suptocht te pauzeren. geniet daarbij van een goedgevulde backpack met bijvoorbeeld blikjes fris en zakjes chips. Of ga voor de gezonde optie met luxe belegde broodjes, melk/karnemelk en fruit. Wederom kunnen jullie kiezen. 

Overzicht opties

23,- p.p. (normaal supboard)
of
30, p.p. (elektrisch supboard)   

Tijdsduur:
+-120 minuten 

     Combineer deze activiteit met een maaltijd en ontvang €2,50 korting per persoon

Mogelijke toevoegingen:
> Backpack mee voor onderweg

Restaurant De Postwagen: kwaliteit sinds 1780

Het Supsafari Vrijgezellenfeest verdient een smaakvol vervolg in het restaurant van De Postwagen. Sinds 1780 een geliefde locatie voor hapjes en drankjes, complete buffetten en lunch of avondeten à la carte. De barbecue en de smulsteen willen we zeker niet onbenoemd laten. Eet smakelijk! 

supfun vrijgezellenfeest

Contact opnemen over FunSup: Supsafari Vrijgezellenfeest

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172