suppen

FunSup: Supsafari Westerkwartier

Topper om deze redenen: lol gehad • gezellig met elkaar • heel leuke ervaring

Lekker suppen door het prachtige landschap van het Westerkwartier in je eigen tempo. Normaal suppen of elektronisch suppen, het kan bij FunSup De Postwagen. Een aantrekkelijke activiteit op het water.

  • Leuke suptocht
  • Normaal of elektrisch suppen
  • Fraaie omgeving

FunSup: Supsafari Westerkwartier

Heerlijk suppen in Noord-Nederland. Bij FunSup De Postwagen ga je met een stabiel supboard op supsafari door het Westerkwartier. In je eigen tempo toer je door het Groningse landschap, grenzend aan Friesland en Drenthe. Suppen in stijl. Hartstikke leuk met vrienden, familie of collega's. 

Suppen

Het 'SUP' in suppen staat voor Stand Up Paddle. Je staat op een soort surfplank (supboard). Met een peddel kom je verder. Het ziet er wat apart uit, maar het is ontzettend tof. Omdat je staat, zie je veel meer van de omgeving. Lekker op het water met een mooi uitzicht. Ontspanning en inspanning in perfecte harmonie. 

Supsafari 

Suppen door een afwisselend wijds en halfopen landschap met wierden, sloten en graslanden. Begroeide stukjes natuur, coulissen en dijken. FunSup De Postwagen voelt als een heuse safari door het Westerkwartier. Een aantrekkelijke activiteit om te doen als familie of vriendengroep. Ook als teamuitje is suppen ideaal. 

FunSup De Postwagen voelt als een heuse safari door het Westerkwartier

FunSup E-editie: elektrisch aangedreven supboard

Wij geloven dat in principe iedereen snel kan wennen aan het idee van suppen en het supboard. De populariteit van de activiteit wijst dat wel uit. Toch zou het kunnen zijn dat een enkeling opziet tegen de bijbehorende inspanning (staand peddelen).

Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: elektrisch aangedreven supboards. Zo kan iedereen kiezen wat hij of zij prettig vindt: een normaal supboard of een supboard met elektrische aandrijving. 

Backpack mee voor onderweg

Tijdens de suptocht komen jullie leuke plekjes tegen, waar jullie perfect kunnen pauzeren. De Postwagen kan bij vertrek zorgen voor een goedgevulde backpack. Hierbij is wat variatie mogelijk. Denk aan een blikje fris en een zakje chips versus luxe belegde broodjes, melk/karnemelk en fruit. Zeg het maar: nemen jullie een backpack mee voor onderweg?

Overzicht opties

23,- p.p. (normaal supboard)
of
30, p.p. (elektrisch supboard)

Tijdsduur:
+-120 miinuten 

     Combineer deze activiteit met een maaltijd en ontvang €2,50 korting per persoon

Mogelijke toevoegingen:

> Backpack mee voor onderweg

Lekker uit eten na afloop

Wist je dat De Postwagen ook een uitstekend gewaardeerd restaurant heeft? Bekijk de menukaart, de buffetten of de andere mogelijkheden (barbecue of smulsteen bijvoorbeeld). 

suppen

Contact opnemen over FunSup: Supsafari Westerkwartier

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172