Maandtopper

Fundome in kerstdecor

Gezinnen reageren: leuke spellen • veel afwisseling • ideaal indoor uitje

De eerste etage van de Activiteitenarena is uitgerust met het Fundome voor gezinnen. Het Fundome is een spelletjeslocatie met allerlei activiteiten voor één schappelijke entreeprijs. Een uitje met geluksmomentjes.

Neem plaats op een groot, beweegbaar Rendier en probeer te blijven zitten. De Rendier Rodeo is een grappige uitdaging voor tieners en kids. Maar ook voor de ouders die denken het beter af te kunnen. Verderop is de ‘schiettent’ met Archery Tag (boogschieten). Heel tof om uit te proberen! Ook is er een Basketbal Game. Hierbij gaat het om de ballen zo snel mogelijk kwijt te raken. Er zijn nog veel meer vermakelijke spelletjes. 

Grappige uitdaging voor tieners en kids, maar ook voor de ouders 

Drumstel, Stokvangen en Penaltyschieten (onder andere) 

In het Fundome valt er genoeg te beleven. Het opblaasbare Interactive Play System ‘Drumstel’ bijvoorbeeld. In de buurt daarvan kun je Stokvangen en spelen met Mega 4 op een rij. Vergeet vooral niet te Penaltyschieten, waarbij je iedereen kunt uitdagen: er staat namelijk een digitale snelheidsmeter bij. Wie schiet het hardst? 

‘Unlimited fun’-concept    

Een Fundome heeft kermisgerelateerde activiteiten in een luxere setting. In ons geval gaat het om een overdekte studio voor spelshows. Een grote indoor ruimte met verschillende activiteiten voor jong en oud. Voor een tientje per persoon heb je een uur lang onbeperkt speelplezier. Een ideale invulling van bijvoorbeeld de woensdagmiddag of het weekend. De exacte openingstijden lopen synchroon met de Activiteitenarena. Reserveer vooraf.  

Gezinsuitje Groningen/Friesland  

Het Fundome voor families zit in Studio Olivier op de eerste etage van de Activiteitenarena. De diverse verzameling aan spellen vormt bij elkaar een geschikt gezinsuitje in Groningen en Friesland (de locatie ligt nabij de grensrand). Ook Drenthe ligt overigens om de hoek. 

Uit eten met het gezin  

Na een bezoek aan het Fundome voor families lekker uit eten? De Postwagen beschikt over een goed gewaardeerd à-la-carte-restaurant met eveneens een kindermenu. Laat de kans op een vrolijke middag niet liggen en reserveer nu. 

Overzicht

 Deze gezinsactiviteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

Fundome in kerstdecor


Eén entreeprijs voor 10 activiteiten

Veel verschillende spelletjes

Heel geschikt voor gezinnen


+-60 minuten | 10,- p.p.


Deze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's