Friesland events

Friesland events

Een stijlvol pand. Zalen met karakter en allure. Events organiseren in Friesland start bij het selecteren van de juiste locatie. Een fraaie omgeving heeft zeker invloed op de beleving bij de events. In ons zalencentrum verzeker je jezelf van een uitmuntende sfeer. Stuk voor stuk ademen de zalen schoonheid en kwaliteit. Daarnaast bieden we tal van activiteiten. 

Compleet verzorgde events

De Postwagen is een absolute toplocatie voor volledig verzorgde events in Friesland. Lekker eten voor 5 tot 1.500 personen? Dat wordt geregeld. Meerdere beauties van zalen vastleggen voor een compleet congres? Doen we. Maak je event compleet met ontvangstacts, side entertainment en hoofdacts. De Postwagen is hét adres voor onder andere congressen en seminars

De leukste activiteiten voor events in Friesland

De beste events zijn natuurlijk niet compleet zonder gezellige activiteiten. De Postwagen staat bekend om de unieke en originele uitjes die je kunt selecteren voor jouw events. Verrijk je events bijvoorbeeld met Sterrenslag of Levend Tafelvoetbal. Van solextochten tot Daten met struisvogelstruisvogels, het kan hier allemaal. Ook Alles mag vandaag is een aanrader.

De Postwagen is hét adres voor onder andere congressen en seminars

Events en eten

Voor elk event hebben we de beste buffetten beschikbaar. Dat kan variëren van hapjes en salades, een Lunch Buffet (standaard of luxe) tot het warm en koud buffet of de Bulgaarse Smulsteen (menu). Een ander aantrekkelijk idee: een grote barbecue (indoor). Dat valt in de smaak. Een alternatief aanbieden? Dan zijn de vegetarische gerechten een goede keus. 

Bereikbaarheid

Een goede bereikbaarheid is een absolute plicht. Events organiseren in Friesland begint dan ook met het kiezen van een centraal gelegen locatie. Aan die eis voldoet De Postwagen glansrijk: weliswaar op de rand van Friesland, maar dicht bij de snelweg (A7 op een paar minuten rijden) en in de buurt van Groningen en Drenthe. Prima te bereiken vanuit Noord-Nederland. 

Events organiseren in Friesland doe je bij een betaalbare toplocatie: partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172