Populair

De Formule 1-ervaring met tieners en kids

Populair gezinsuitje: origineel • leuk met tieners en kids • F1-coureur voor een dag

De Formule 1-ervaring beleven jullie in de Activiteitenarena van De Postwagen in Tolbert. Een uitje met geluksmomentjes voor tieners en kids.

Eén van de nieuwste activiteiten bij De Postwagen is de Formule 1-ervaring voor tieners en kids. Ga samen met het hele gezin een middagje racen. Voor jonge én oudere kinderen is dit een toffe activiteit. Trap het gaspedaal in, maar vergeet niet te remmen. Evenaar je favoriete F1-coureurs met de Formule 1-ervaring.

F1-Kinderactiviteit

Ga dit jaar voor een spectaculair kinderfeestje met de Formule 1-experience voor kinderen. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een mega realistische racemiddag. Iedereen krijgt een VR-bril en koptelefoon om met elkaar te communiceren via de boordradio. De coureurs nemen plaats in een racesimulator en racen over een levensecht F1-circuit. Klaar voor de start? GO!

Pitstop

Uitgeraced? Combineer het Formule 1-uitje met een hapje en een drankje. Denk bijvoorbeeld aan een indoor BBQ of één van de diverse buffetten. Voor kinderen zijn er voldoende opties. Jullie kunnen ook gezellig in onze Activiteitenarena blijven voor een drankje en hapjes van de borrelkaart.

Formule 1-gezinsuitje

Kom met het hele gezin racen bij De Postwagen in Tolbert. Met de Formule 1-ervaring voor kids is iedereen even een F1-coureur. Kruip achter het stuur en neem de bochten zo scherp mogelijk.
Verder kunnen de kinderen in combinatie met de Formule 1-ervaring ook bowlen of glowgolfen.

Deze activiteit is geschikt voor alle jonge coureurs vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 130 cm. 

Centraal in Noord-Nederland

De Activiteitenarena met Formule 1 voor tieners en kids bevindt zich bij De Postwagen in Tolbert. Centraal gelegen tussen Groningen, Friesland en Drenthe is De Postwagen goed bereikbaar. Je bereikt ons via de A7 (afrit 33/34) of met het openbaar vervoer (bushalte Rotonde Tolbert). Daarna staan jullie binnen enkele minuten in de Activiteitenarena. De Postwagen zorgt al jaren voor uitjes met geluksmomentjes.
 

De Formule 1-ervaring met tieners en kids

60 minuten | 19,75


Formule 1 met tieners en kids

Realistische racesimulatie

Communicatie met de boordradioDit gezinsuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's