Familieweekend Drenthe

Familieweekend Drenthe

Het is weer tijd voor het jaarlijkse familieweekend en je bent op zoek naar een geschikte locatie in Drenthe. Partycentrum De Postwagen biedt je de beste activiteiten voor een fantastisch familieweekend in deze provincie. Voor kleine en grote families kan De Postwagen veel betekenen. Samen gaan we iets leuks organiseren.

De beste activiteiten voor je familieweekend in Drenthe

De Postwagen staat bekend om de talloze unieke activiteiten die je hier in Drenthe kunt boeken. Erg leuk voor een familieweekend zijn bijvoorbeeld de Moonwalker en de VETbike tochten en het Ik Hou Van Holland-spel. Andere ideeën:

Meer mogelijkheden in Drenthe zie je in ons handige overzicht van Activiteiten. Daarin is de traditionele topper de Race to Escape, een escape room met een thema. Dankzij meerdere kamers kunnen zowel kleine als grote groepen meedoen. 

Compleet familieweekend

Natuurlijk is een familieweekend in Drenthe niet compleet zonder een gezellig etentje met de hele familie. Je kunt  uitgebreid en luxe dineren. Iets minder luxe, maar net zo lekker, is Het Farmhouse 3 gangen buffet. Ook de Bourgondische lunch is een populaire optie.

Een familieweekend in Drenthe is niet compleet zonder een gezellig etentje met de hele familie

Slapen in legerwagons

Naast heerlijk eten en drinken kun je bij De Postwagen terecht voor een unieke groepsovernachting in Russische legerwagons, opgesteld rondom een mooie feestzaal. Hier kun je met de hele familie napraten, een leuk feestje geven en blijven slapen. Dat maakt een familieweekend extra speciaal.

Centrale ligging

Het grote voordeel van ons gebouwencomplex en evenemententerrein, is de centrale ligging tussen Drenthe, Friesland en Groningen. Daardoor is De Postwagen prima bereikbaar. De A7 (vlakbij) speelt daar een belangrijke rol in. Ook zijn we met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Centrale ligging tussen Drenthe, Friesland en Groningen

Het leukste familieweekend in Drenthe boek je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie